KAPCSOLÓDÓ CIKKEK - "EURO_2012"
Fabregas döntőbe lőtte a spanyolokat 2012. június 27. 23:30 Portugália és Spanyolország 120 percig nem bírt egymással az Európa-bajnokság elődöntőjében, a spanyolok nem is igazán tudtak mit kezdeni a nagyobb labdabirtoklásukkal. Csak a hosszabbítás hozott igazán veszélyes helyzeteket, ekkor azonban Rui Patrício védett bravúrral, így a tizenegyesekre maradt a döntés. Cesc Fabregas kapufás góljának köszönhetően Spanyolország esélyt kapott: megvédheti a címét.
 
Újabb sérült a horvát válogatottban 2012. június 7. 18:55 Vádlisérülés miatt kénytelen kihagyni Ivo Ilicevic az idei Európa-bajnokságot. A Hamburg középpályása a szerdai edzésen sérült meg annyira, hogy az orvosok kijelentették: nem léphet pályára a tornán.
 
Anglia: kerethirdetés május 16-án 2012. május 10. 17:57 Egy hét múlva nevezi meg első, még közel sem végleges keretét az angol labdarúgó-válogatott frissen kinevezett szövetségi kapitánya, Roy Hodgson. Ebből a névsorból kerülhet ki az Európa-bajnokságra utazó 23-as keret.
 
"Spanyolország lesz az Eb-győztes..." 2012. március 9. 19:33 Az idei Európa-bajnokságon résztvevő 16 válogatott szövetségi kapitányainak többsége szerint a spanyol csapat a legesélyesebb a végső győzelemre a június 8. és július 1. között Lengyelországban és Ukrajnában megrendezendő kontinensviadalon. A szakvezetők pénteken Varsóban találkoztak egymással egy szeminárium keretében, s aztán újságírók felvetésére vállalkoztak esélylatolgatásra.
 
Eb előtt: elmarad a varsói nyitómeccs 2012. február 9. 19:35 Lefújták biztonsági okokból a varsói Nemzeti Stadion szombati nyitómeccsét. A hagyományosan nyár végén esedékes, de az aréna éles tesztelésére mostanra áthelyezett Szuperkupa-mérkőzésen a krakkói Wisla és a fővárosi Legia avatta volna fel a lengyel-ukrán labdarúgó Európa-bajnokság negyedik lengyel arénáját.
 
Megnyílt a varsói Eb-stadion - képek 2012. január 29. 17:45 Megnyílt a lengyel-ukrán labdarúgó Európa-bajnokság nyitómeccsének otthont adó varsói Nemzeti Stadion, a vasárnapi nyitókoncertekre a nagy fagy ellenére kígyózó sorokban várnak az érdeklődők.
 
Euro2012: a hrivnyával nem lesz gond 2012. január 5. 11:54 Az Ukrán Nemzeti Bank (NBU) rendeletben engedélyezte hrivnya készpénzben történő kivitelét az ukrán bankok külföldi partnerei számára az idei labdarúgó Európa-bajnokság döntőjére érkező szurkolók ellátása érdekében.
 
Rooney: csak két meccs, jöhet az Eb! 2011. december 8. 11:40 Ha nem lesz sérült, akkor Wayne Rooney pályára léphet a jövő évi lengyel-ukrán közös rendezésű Európa-bajnokságon! Az Európai Labdarúgó-szövetség fellebbviteli bizottsága ugyanis két találkozóra csökkentette a Manchester United csatárának eltiltását, a harmadik letöltését négy évre felfüggesztette.
 
Rudolf és Dzsudzsák az élmezőnyben 2011. december 6. 12:13 Rudolf Gergely és Dzsudzsák Balázs is előkelő helyezést ért el az egyéni statisztikák tekintetében a labdarúgó Európa-bajnoki selejtezősorozatban, amely során a magyar válogatott az E csoport harmadik helyén végzett.
 
Euro 2012: így látják a szakvezetők 2011. december 3. 12:52 Péntek délután Kijevben kisorsolták a 2012-es labdarúgó Európa-bajnokság csoportjait. A kontinensviadal sem úszta meg halálcsoport nélkül, a B jelű négyesbe ugyanis a Hollandia, Dánia, Portugália, Németország négyest pakolták össze. Az A-csoport "lazára" sikeredett, a spanyolok az olaszokkal, az angolok a franciákkal meccselhetnek. A június 8-I nyitótalálkozót a házigazda lengyelek Görögországgal vívják.
 
Következő »
 
AJÁNLOTT OLDALAK
 » love.hu
 » ingatlanok.hu
 » book.hu
 » Utasbiztosítás a Biztosítók.hu-n
 » biztositok.hu
 » data.hu