Rudolf és Dzsudzsák az élmezőnyben

Szerző: SH/MTILétrehozva: 2011. december 6. 12:13
Rudolf Gergely és Dzsudzsák Balázs is előkelő helyezést ért el az egyéni statisztikák tekintetében a labdarúgó Európa-bajnoki selejtezősorozatban, amely során a magyar válogatott az E csoport harmadik helyén végzett.


 

Az európai szövetség (UEFA) honlapján olvasható statisztikák alapján Rudolf a góllövőlistán hat találattal az ötödik helyen végzett, itt a magyarokkal azonos csoportban szereplő hollandoktól Klaas-Jan Huntelaar 12 góllal lett az első, míg a német Miroslav Klose 9, a finn Mikael Forssell és világbajnok spanyol David Villa 7-7 góllal zárt.

Az Anzsi Mahacskalát erősítő Dzsudzsák a gólpasszok terén jeleskedett, ugyanis öt találatot készített elő. A lista élén a német Mesut Özil, valamint a svéd Kim Kallström áll héttel-héttel.

A legtöbbet Cristiano Ronaldo, a portugálok aranylabdás csillaga veszélyeztetett, összesen 23 alkalommal lőtt kapura - Rudolf itt hetedik 16-tal.

Az összesített statisztikák alapján az Eb-selejtezők utolsó negyedórája volt a legizgalmasabb, ugyanis ebben az időszakban a 665 találatból 119 esett. Az első tizenöt percben mindössze 79-szer voltak eredményesek a csapatok, míg a találkozók hosszabbításában feltűnően sok, 39 gól született.

 
AJÁNLOTT OLDALAK
 » love.hu
 » ingatlanok.hu
 » book.hu
 » Utasbiztosítás a Biztosítók.hu-n
 » biztositok.hu
 » data.hu