KAPCSOLÓDÓ CIKKEK - "RUDOLF GERGELY"
Rudolf keres a legtöbbet az NB I-ben 2012. szeptember 14. 11:50 Rudolf Gergely nem csak a legértékesebb, hanem a legjobban kereső játékosa is lesz az NB I-nek - értesült a Blikk. A Genoa korábbi csatára "bajnoki címet nyerne az ország legnagyobb szurkolótáborának támogatásával".
 
Rudolf Gergely a Diósgyőr játékosa! 2012. szeptember 12. 19:09 Elek Ákos után újabb válogatott játékos igazolt Diósgyőrbe, az NB I-es klub három évre szóló megállapodást kötött a 27 éves, a görög és az olasz élvonalban is edződött Rudolf Gergellyel.
 
Rudolf: Szamara vagy Krasznodar? 2012. július 15. 19:40 Huszti, Dzsudzsák, Priskin és Koman után újabb magyar válogatott sztár igazolhat Oroszországba.
 
Rudolf és Dzsudzsák az élmezőnyben 2011. december 6. 12:13 Rudolf Gergely és Dzsudzsák Balázs is előkelő helyezést ért el az egyéni statisztikák tekintetében a labdarúgó Európa-bajnoki selejtezősorozatban, amely során a magyar válogatott az E csoport harmadik helyén végzett.
 
Dinho mégsem lesz Rudolf csapattársa? 2011. november 17. 19:27 Harminc millió euró fejében Rudolf Gergely csapattársa lehet(ne) Ronaldinho. A Panathinaikosz tulajdonosjelöltje, Sultan bin Abdul-Aziz Al Saud herceg megígérte, ha átveszi a klubot, a görög fővárosba csábítja a Flamengo világbajnok zsenijét. Kár, hogy a játékos ügynöke mindent cáfol.
 
Rudolf Gergely: Hajrá, srácok! 2011. november 11. 14:41 Rudolf Gergely, a Panathinaikosz sérülésből felépült csatára az egyik közösségi portálon kívánt sok szerencsét a magyar labdarúgó-válogatottnak a Liechtenstein elleni barátságos találkozóra, amely Albert Flórián-emlékmérkőzés is egyben.
 
Euro 2012: Rudolf az ötödik legjobb 2011. október 12. 16:18 A finnek elleni keddi mérkőzést sérülés miatt kihagyó Rudolf Gergely hat találattal, holtversenyben az előkelő ötödik helyen végzett a labdarúgó Európa-bajnoki selejtezősorozat góllövőlistáján.
 
Rudolf nem játszik a finnek ellen 2011. október 10. 11:36 A hétfői edzés után eldőlt, Rudolf Gergely nem léphet pályára a magyar labdarúgó-válogatott keddi utolsó Eb-selejtezőjén Finnország ellen.
 
Rudolf nélkül edzett a válogatott 2011. október 5. 20:22 Mindkét szerdai tréninget kihagyta Rudolf Gergely a jövő keddi finnek ellen készülő magyar labdarúgó-válogatott támadója - tájékoztatott az mlsz.hu.
 
"Aranymeccs" magyar főszereplővel! 2011. szeptember 23. 20:42 A SportHíradó elől azon honfitársaink sem tudnak elbújni, akik nem a topligák valamelyikében rúgják a labdát. Azokra is odafigyelünk, akik kicsit messzebb vagy kevésbé acélos bajnokságban feszítenek, például a norvég, belga, osztrák, svájci vagy a görög bajnokságban. Nos, Rudolf Gergelyéknek a hétvégén nem kell a három pontért küzdeniük, nem úgy Vanczák Vilmoséknak, akik rangadót játsszanak. Szabics Imre pedig folytatná a góltermelést.
 
Következő »
 
AJÁNLOTT OLDALAK
 » love.hu
 » ingatlanok.hu
 » book.hu
 » Utasbiztosítás a Biztosítók.hu-n
 » biztositok.hu
 » data.hu