Rudolf Gergely a Diósgyőr játékosa!

Szerző: SHLétrehozva: 2012. szeptember 12. 19:09
Elek Ákos után újabb válogatott játékos igazolt Diósgyőrbe, az NB I-es klub három évre szóló megállapodást kötött a 27 éves, a görög és az olasz élvonalban is edződött Rudolf Gergellyel.


A DVTK közleményében kiemeli, Rudolf az NB I. legértékesebb játékosa az átigazolásokkal foglalkozó német portál, a transfermarkt.de becslései alapján.

A nyíregyházi születésű Rudolf a francia Nancy akadémiáján nevelkedett, 2007 nyarán az akkor háromszoros magyar bajnok Debrecenhez igazolt, amellyel kétszer bajnokságot és Magyar Kupát nyert, valamint bejutott a csapattal a Bajnokok Ligája csoportkörébe. A Serie A-ban gólt lőtt a Juventus, az AS Roma és az AC Milan ellen is, augusztus végén bontott szerződést a Genoával. Az elmúlt egy évet kölcsönben a Panathinaikosznál töltötte.

"Hosszú ideje dolgoztunk Rudolf Gergely DIósgyőrbe igazolásán - nyilatkozta Dudás Hunor, a DVTK-t működtető Diósgyőr FC Kft. ügyvezető igazgatója - és nagyon büszkék vagyunk, hogy újabb válogatott játékossal sikerült megerősíteni a DVTK keretét, amely ezzel véglegessé vált. Azt gondolom, hogy erre az évre igen ütőképes csapatot sikerült összehozni Diósgyőrben, talán az elmúlt évtizedek legerősebb csapatát. Most már rajtuk a sor, hogy bebizonyítsák ezt a pályán is."

Címkék: Rudolf Gergely
 
AJÁNLOTT OLDALAK
 » love.hu
 » ingatlanok.hu
 » book.hu
 » Utasbiztosítás a Biztosítók.hu-n
 » biztositok.hu
 » data.hu