Dinho mégsem lesz Rudolf csapattársa?

Szerző: SHLétrehozva: 2011. november 17. 19:27
Harminc millió euró fejében Rudolf Gergely csapattársa lehet(ne) Ronaldinho. A Panathinaikosz tulajdonosjelöltje, Sultan bin Abdul-Aziz Al Saud herceg megígérte, ha átveszi a klubot, a görög fővárosba csábítja a Flamengo világbajnok zsenijét. Kár, hogy a játékos ügynöke mindent cáfol.


Az ígéret szerint télen Athén zöld-fehér részébe teszi át székhelyét Ronaldinho. Már ha a szaúdi herceg veszi át a Panát. A tárgyalások folynak - minden téren.

"Ronaldinho december 17-én Athénban lesz, hogy aláírja szerződését a Panathinaikosszal - nyilatkozta a szultán egyik szóvivője. - Már felvettük a játékos menedzserével a kapcsolatot, s bár nagyon drága, mindent elkövetünk, hogy Athénba csábítsuk."

Az arabok optimizmusa dicséretes, ám a 2011 januárjában a Milantól eligazolt futballista testvére, egyben ügynöke cáfolta a híreszteléseket.

"Sok barátunk van Görögországban, de minden felvetés kacsa. Ronaldinho jól érzi magát a Flamengónál, ahol 2014-ig élő szerződése van és nem tervezi, hogy elhagyja a klubot - mondta Roberto De Assis.     









 
AJÁNLOTT OLDALAK
 » love.hu
 » ingatlanok.hu
 » book.hu
 » Utasbiztosítás a Biztosítók.hu-n
 » biztositok.hu
 » data.hu