KAPCSOLÓDÓ CIKKEK - "ERWIN_KOEMAN"
Koeman: a magyaroknak jó az iksz 2012. szeptember 11. 16:03 A holland újságírók megkérték Erwin Koemant, a magyar labdarúgó-válogatott korábbi szövetségi kapitányát, a Waalwijk jelenlegi vezetőedzőjét, mondjon véleményt a vb-selejtezős rivális magyarokról árulja el, mit vár a meccstől:
 
Koeman lett Némethék edzője 2012. április 23. 18:02 Erwin Koeman, a magyar labdarúgó-válogatott korábbi szövetségi kapitánya lett a Németh Krisztiánt is foglalkoztató, holland élvonalban szereplő RKC Waalwijk vezetőedzője.
 
Lemondott Erwin Koeman 2011. október 18. 15:34 Hollandiában sem fenékig tejfel az élet! Ezt bizonyítja, hogy a magyar válogatott korábbi szövetségi kapitány a nem megfelelő munkakörülmények miatt távozott az Utrecht kispadjáról.
 
Új(ra) állása van Erwin Koemannak 2011. május 30. 11:22
 
Koeman újra szövetségi kapitány lehet 2011. február 8. 13:36 2008 és 2010 között a magyar labdarúgó-válogatott szövetségi kapitánya volt, a holland De Telegraaf szerint az azóta pihenő egykori holland válogatott most a trinidadiaknál tölthetné be ezt a tisztséget.
 
Hivatalos: Egervári váltja Koemant 2010. július 23. 09:12 Pénteken reggel hivatalosan is bejelentették: a 2008. májusától tevékenykedő Erwin Koeman távozik a magyar labdarúgó-válogatott éléről, helyére a tavalyi U20-as világbajnokságon bronzérmes együttes szakmai főnöke, Egervári Sándor került. A tréner első hivatalos "fellépése" augusztus 11-én lesz, amikor a nemzeti tizenegy a dél-afrikai vb-n nyolcaddöntős Anglia vendége lesz a Wembleyben. Ezt az MLSZ rendkívüli sajtótájékoztatóján jelentették be.
 
Órákon belül kirúghatják Erwin Koemant 2010. július 22. 16:25 Már csak órái vannak hátra Erwin Koemannak a magyar labdarúgó-válogatott kispadján, miután sajtóértesülések szerint a szövetség vezetése hamarosan véglegesíti a holland szakember eltávolításáról szóló határozatot.
 
Koemannal jövő héten találkozik Csányi 2010. július 6. 17:02 Életem legnehezebb megbízatása ez - ismételte önmagát Csányi Sándor az MLSZ újdonsült elnöke. Célja, hogy rend legyen a magyar fociban, emelkedjen az igazolt labdarúgók, az edzők és a játékvezetők száma. A bankvezér ennek érdekében ingyenessé tenné az edző és a játékvezető képzést. Erwin Koeman szövetségi kapitánnyal majd csak a jövő héten veszi fel a kapcsolatot az OTP vezérigazgatója. Reális célként a 2016-os Eb-re való kijutás fogalmazódott meg.
 
MLSZ: nem 138 millió Koeman fájdalomdíja 2010. június 8. 11:08 Amennyiben a Magyar Labdarúgó-szövetség meg kíván szabadulni Erwin Koeman szövetségi kapitánytól, jó mélyen a zsebébe kell nyúlnia. Úgy bizony, hiszen a holland lelépti díja, lapinformációk szerint 138 millió jó magyar forint. Nemes Ferenc, az MLSZ gazdasági ügyekért felelős alelnöke a SportHirado.hu megkeresésekor azonban cáfolta a híreszteléseket.
 
Koeman: 55 percig méltó ellenfél voltunk 2010. június 6. 15:03 Tizenkét és fél évvel ezelőtt szenvedett utoljára akkora vereséget a magyar labdarúgó-válogatott, mint szombaton Amszterdamban Hollandiától. Erwin Koeman a 6-1-es fiaskót követően a találkozót elemezte, majd röviden utalt saját jövőjére. Az Oranje szövetségi kapitánya, Bert van Marwijk néhány szóban foglalkozott a mérkőzéssel, sokkal inkább Arjen Robben sérülésével volt elfoglalva.
 
Következő »
 
AJÁNLOTT OLDALAK
 » love.hu
 » ingatlanok.hu
 » book.hu
 » Utasbiztosítás a Biztosítók.hu-n
 » biztositok.hu
 » data.hu