MLSZ: nem 138 millió Koeman fájdalomdíja

Szerző: shLétrehozva: 2010. június 8. 11:08
Amennyiben a Magyar Labdarúgó-szövetség meg kíván szabadulni Erwin Koeman szövetségi kapitánytól, jó mélyen a zsebébe kell nyúlnia. Úgy bizony, hiszen a holland lelépti díja, lapinformációk szerint 138 millió jó magyar forint. Nemes Ferenc, az MLSZ gazdasági ügyekért felelős alelnöke a SportHirado.hu megkeresésekor azonban cáfolta a híreszteléseket.


Bár a Blikk külföldi internetes forrásokra hivatkozva azt állította, Erwin Koeman fájdalomdíja mintegy 138 millió forintra rúg, az MLSZ-ben nem erősítették meg ezen információkat. Sőt, Nemes Ferenc értetlenül fogadta az adatot.

„Nem értem, honnan vették ezt a számot, kik, miből számolták ezt ki, hiszen mindez nem fedi a valóságot - válaszolt a SportHirado.hu-nak az alelnök. - Az én számításaim szerint nagyságrendekkel kevesebb összegről van szó. Nincs terítéken Koeman menesztése, de egyébként is, a július 6-án esedékes rendkívüli közgyűlés előtt nem is igazán lehetne. ”

Koemannak 2011 októberéig szól a kontraktusa, havi 8,6 milliós fizetéssel, de a gyengécske eredmények hatására az utóbbi időben többször is felmerült a menesztése. Ami tény, a hamarosan megválasztott MLSZ-elnöknek - minden bizonnyal az OTP-elnök Csányi Sándornak - kell meghoznia a végleges döntést az ügyben.

Koeman a holland sajtóban elmondta, még nem tudja, pontosan mi lesz vele, de szerinte vele előremozdult a magyar labdarúgó-válogatott.

KAPCSOLÓDÓ CIKKÜNK
Koeman: 55 percig méltó ellenfél voltunk
Tizenkét és fél évvel ezelőtt szenvedett utoljára akkora vereséget a magyar labdarúgó-válogatott, mint szombaton Amszterdamban Hollandiától. Erwin Koeman a 6-1-es fiaskót követően a találkozót elemezte, majd röviden utalt saját...
Tovább a teljes cikkhez »

KAPCSOLÓDÓ CIKKÜNK
Holland kivégzés - Koeman búcsúmeccsén?
VIDEÓ, nézd meg mind a hét gólt! Hiába szerzett vezetést korán a magyar labdarúgó-válogatott Dzsudzsák Balázs álomgóljával az Amszterdamban rendezett felkészülési mérkőzésen, az Arjen Robbent sérülés miatt elveszítő Hollandia...
Tovább a teljes cikkhez »

KAPCSOLÓDÓ CIKKÜNK
Ez édeskevés lesz az Eb-selejtezőkön...
Nézd meg a mérkőzés összefoglalóját VIDEÓN! A magyar válogatott három góllal rosszabbnak bizonyult Németországnál felkészülési mérkőzésen a Puskás-stadionban, de ami igazán fájó, hogy játékban ennél jóval nagyobb, szakadéknyi...
Tovább a teljes cikkhez »
 

 
AJÁNLOTT OLDALAK
 » love.hu
 » ingatlanok.hu
 » book.hu
 » Utasbiztosítás a Biztosítók.hu-n
 » biztositok.hu
 » data.hu