KAPCSOLÓDÓ CIKKEK - "NEMES_FERENC"
MLSZ: nem 138 millió Koeman fájdalomdíja 2010. június 8. 11:08 Amennyiben a Magyar Labdarúgó-szövetség meg kíván szabadulni Erwin Koeman szövetségi kapitánytól, jó mélyen a zsebébe kell nyúlnia. Úgy bizony, hiszen a holland lelépti díja, lapinformációk szerint 138 millió jó magyar forint. Nemes Ferenc, az MLSZ gazdasági ügyekért felelős alelnöke a SportHirado.hu megkeresésekor azonban cáfolta a híreszteléseket.
 
Csányi már MLSZ-elnökként mehet a vb-re 2010. április 29. 10:54 Nemes Ferenc megbízott MLSZ-elnök sikerként értékeli, hogy Csányi Sándor elfogadta a felkérést a szövetség elnöki posztjára, és úgy véli, kinevezése rendkívül kedvező hatással lesz a magyar labdarúgásra. Nemes szerint jó állapotban lévő MLSZ-t vesz át a kiváló üzleti kapcsolatokkal rendelkező pénzember, aki kiemelt területként tekint az utánpótlásra.
 
Bűnhődniük kell a siófoki verekedőknek 2008. november 12. 09:54 Megbüntetik Siófokon Edouard Ndjodót és László Andrást. A minap a két labdarúgó csúnyán összeveszett, a kameruni játékos erre lefejelte csapattársát, akinek eltört az orra. Nemes Ferenc, az NB I-es klub tulajdonosa nem kívánt részletekbe bocsátkozni, annyit azonban elárult, sajnálja a történteket, és mindkettejüket megbünteti majd. A csapattársak nem csodálkoznak, hogy robbant a bomba...
 
 
AJÁNLOTT OLDALAK
 » love.hu
 » ingatlanok.hu
 » book.hu
 » Utasbiztosítás a Biztosítók.hu-n
 » biztositok.hu
 » data.hu