Órákon belül kirúghatják Erwin Koemant

Szerző: shLétrehozva: 2010. július 22. 16:25
Már csak órái vannak hátra Erwin Koemannak a magyar labdarúgó-válogatott kispadján, miután sajtóértesülések szerint a szövetség vezetése hamarosan véglegesíti a holland szakember eltávolításáról szóló határozatot.


A Magyar Labdarúgó-szövetség (MLSZ) honlapján olvasható közlemény szerint az elnök, Csányi Sándor péntek délelőtt kilenc órára rendkívüli sajtótájékoztatót hívott össze. Az okot egyelőre nem tudni, a pepsifoci.hu viszont tudni véli a téma a kapitánykérdés lesz.

Rendkívüli sajtótájékoztatót a tapasztalatok szerint nagy horderejű ügyekben hozott döntések kommunikálásakor hív össze az MLSZ. Ilyen volt például az az esemény, amelyen Kisteleki István, Csányi Sándor elődje teljesen váratlanul bejelentette lemondását.

Mint ismeretes, az MLSZ szerdai ülésén az újonnan kinevezett Csányi Sándor tájékoztatta az elnökséget arról a tárgyalásról, amelyet Erwin Koeman szövetségi kapitánnyal folytatott. A testület tagjai további kérdéseket fogalmaztak meg, és a válaszok ismeretében határoznak majd a szakember jövőjéről.

 
AJÁNLOTT OLDALAK
 » love.hu
 » ingatlanok.hu
 » book.hu
 » Utasbiztosítás a Biztosítók.hu-n
 » biztositok.hu
 » data.hu