KAPCSOLÓDÓ CIKKEK - "EPT_DORTMUND"
Elégedetlenség: áll a bál Dortmundban 2009. március 17. 17:31 Szombaton ugyan a boldogságban úszó német exmodell, Sandra Naujoks győzelmével zárult az öreg kontinens legjelentősebb bajnoksága, az EPT (Európai Pókersorozat) dortmundi 5,000 eurós főversenye, ám a háttérben forrnak az indulatok. Senki sem vonja kétségbe a 27 éves szépség diadalát, viszont számos játékos panaszkodott a szervezésre és az ellátásra, könnyen lehet, utoljára láthattuk az EPT-t Dortmundban.
 
A szexi pókerhercegnő 270 milliós estéje 2009. március 14. 22:40 A finálét a hatodik helyről kezdő korábbi modell, Sandra Naujoks nyerte a PokerStars EPT (Európai Pókersorozat) dortmundi állomásának 5,000 eurós főversenyét. A 27 esztendős szépség lehengerlő játékkal, az utolsó leosztásban kis szerencsével az EPT történetének második női győztese lett. A korábbi Európa-bajnok ezzel végleg beírta magát a kártya történetébe, ráadásul hazai pályán érte el a nem mindennapi diadalt. Jutalma a trófea mellett 917 ezer euró (270 millió forint). A németek mosolya még nagyobb, mivel a második és a harmadik helyet is megszerezték, Holger Kranich és Marc Gork révén.
 
Dögös pókercicától hangos Németország 2009. március 14. 07:56 VIDEÓVAL. Valóságos pókerlázban ég Németország, hiszen az utóbbi idők egyik legjobb döntős mezőnye öntött formát a korábban Budapestet is megjárt, 667 versenyzőt vonzó EPT (Európai Pókersorozat) dortmundi 5,000 eurós nevezési díjú főversenyén. Ráadásul a címvédő Mike McDonald és az Év Játékosa Luca Pagano mellett másfél év után ismét női versenyző verekedte be magát EPT-döntőbe, Sandra Naujoks révén. A 27 éves korábbi modell és póker Európa-bajnok vasárnap akár 917 ezer euróval (275 millió forinttal) gazdagabban térhet haza, bár ehhez hét ellenfelének is lesz egy-két szava.
 
Elvérzett a magyar pókeres Dortmundban 2009. március 13. 14:14 Három korábbi EPT-bajnok, Moricz Kranich, Andreas Hoivold és Mike McDonald elkerülte a mészárlást, Polner Attila azonban nem tudott csodát művelni a PokerStars EPT (Európai Pókersorozat) Dortmund 5,000 eurós főversenyének második fordulójában. A magyar az utolsó, 216. helyen kezdte a csütörtöki felvonást, de két vakszinttel később már nyoma veszett.
 
Balhé és egy magyar túlélő Dortmundban 2009. március 11. 22:14 Kisebb balhé borzolta a kedélyeket az öreg kontinens legrangosabb pókerbajnoksága, az EPT (Európai Pókersorozat) dortmundi állomásán. A 5,000 euró nevezési díjas NL Hold'em-torna első napján két játékos heves szóváltásba került egymással és miután az egész kaszinó zengett az ellenfelét szidalmazó egykori profi kézilabdázó, Stig Top Rasmussen hangjától, a versenyigazgatónak kellett rendet rakni az asztalnál. A rangos viadal első napján egyetlen magyar, Polner Attila szerepelt és jutott tovább.
 
Magyar nincs, de balhé van Dortmundban 2009. március 1. 20:47 Kisebb balhé borzolta a kedélyeket az öreg kontinens legrangosabb pókerbajnoksága, az EPT (Európai Pókersorozat) dortmundi állomásán. A 5,000 euró nevezési díjas NL Hold'em-torna első napján két játékos heves szóváltásba került egymással és miután az egész kaszinó zengett az ellenfelét szidalmazó egykori profi kézilabdázó, Stig Top Rasmussen hangjától, a versenyigazgatónak kellett rendet rakni az asztalnál. A rangos viadal első napja magyar versenyző nélkül zajlott, vezet a svéd William Thorsson.
 
Balhé és egy magyar túlélő Dortmundban 2008. március 1. 06:36 Kisebb balhé borzolta a kedélyeket az öreg kontinens legrangosabb pókerbajnoksága, az EPT (Európai Pókersorozat) dortmundi állomásán. A 5,000 euró nevezési díjas NL Hold'em-torna első napján két játékos heves szóváltásba került egymással és miután az egész kaszinó zengett az ellenfelét szidalmazó egykori profi kézilabdázó, Stig Top Rasmussen hangjától, a versenyigazgatónak kellett rendet rakni az asztalnál. A rangos viadal első napján egyetlen magyar, Polner Attila szerepelt és jutott tovább.
 
 
AJÁNLOTT OLDALAK
 » love.hu
 » ingatlanok.hu
 » book.hu
 » Utasbiztosítás a Biztosítók.hu-n
 » biztositok.hu
 » data.hu