KAPCSOLÓDÓ CIKKEK - "DOYLE_BRUNSON"
Közel állt az MU-hős a pókercsodához 2009. október 1. 07:25 A világ talán legnehezebb pókerversenyén egészen a 14. helyig menetelt a Manchester United illetve a Tottenham Hotspur korábbi kiváló labdarúgója, Teddy Sheringham Londonban. A WSOPE (World Series of Poker Europe) 10,000 fontos NL Hold'em-főversenyén a döntő kapujában vérzett el az addig remekül szereplő Demján Sándor, aki a 18. helyen zárt.
 
„Transzvesztiták verték meg Kurnyikovát” 2009. március 30. 10:23 Akik az egykori teniszbálvány, Anna Kurnyikova testi épségéért aggódnak, megnyugodhatnak, sőt még csak botrányba sem keveredett a már 28 éves szépség, egy szójátékba annál inkább. A póker szellemessége révén Anna Kurnyikova nem más, mint az A-K (ász-király), a transzvesztiták becenevet pedig az A-4-re (ász-négy) használják, szintén nem véletlenül. Ötlettárunk persze nem merül ki ennyivel. Ha valaha pókerezett már, biztosra vehető, hogy „hápogtak kacsák” a kezében, „lőtt már ki rakétákat”. Mi több, „küzdött már Michael Jordannel”, „hengerelt Wayne Gretzky segítségével”, vagy éppen „dalra fakasztotta a Jackson Five-ot”.
 
Pókerszótár - Hogy értse a szakzsargont 2009. március 30. 10:16 A póker olyan, mint egy ismeretlen nyelv, megvannak a maga szavai, szófordulatai. Tudása kimerül az all-in szóval? Akkor itt megtanulhatja az összes idegen kifejezés valós jelentését, de megismerkedhet azokkal a kártyások által gyakran használt rövidítésekkel, szavakkal is, amelyek jelentősen megkönnyítik játékát a jövőben. Mi több, az amerikaiak leleményessége révén fényt deríthet arra is, hogy mi áll a tömérdek rövidítés, vicces hasonlat mögött, amely elhangzik a pókerasztaloknál.
 
Negreanu az élről kezdett, mégis kiesett 2008. október 24. 21:16 Az amerikai Ryan Fair vette át a vezetést a Póker Világsorozat (WPT) eheti versenyén, a Festa al Lago elnevezésű viadalon Las Vegasban a Bellagio Kaszinóban a harmadik fordulóban. A napot első helyről kezdő sztár, Daniel Negreanu korán búcsúzott, viszont az Elky becenévre hallgató Bertrand Grospellier és Nenad Medics is a közvetlen élmezőnybe küzdötte magát csütörtökön, akkor amikor már csak 34-en vannak versenyben a tornán.
 
A világbajnoki karkötősök örökrangsora 2008. október 5. 02:52 A póker legfontosabb tornáján évről évre a népszerű kártyajáték valamennyi stílusában megmérkőznek a legnagyobb ászok. Már egy sikert jelképező karkötő is hatalomnak számít, vannak viszont olyanok, akik halmozzák az ékszereket, a póker igazi királyai. A legtöbbször Phil Hellmuth győzött és ő szerepelt a legtöbbször fizetős pozícióban is. Mögötte a legendás Johnny Chan illetve Doyle Brunson áll egyaránt tíz sikerrel, a negyedik helyezett Johnny Moss.
 
A világbajnoki főverseny győztesei 2008. október 5. 02:09 Kevesen jutottak fel eddig a póker csúcsára, szereztek világbajnoki címet. Az első kiírást még szavazással ítélték oda a győztesnek, majd hosszú évekig is csak egy szűk kör csapott össze a legjobbnak járó ékszerért. Mára ezrek, fiatalok, idősek, profik és amatőrök gyűlnek össze a világ minden tájáról a siker reményében. Mindössze egy játékos, a sokak szerint őrült géniusz, Stu Ungar tudott triplázni, de kétszeres bajnoknak is csak Johnny Moss, Doyle Brunson és Johnny Chan mondhatja magát.
 
Timosenko húszévesen lett Makaó királya 2008. szeptember 2. 11:27 Az ukrán születésű, ám az Egyesült Államokban élő Jevgenyij Timosenko győzelmével zárult az Ázsiai Pókersorozat (APT) makaói főversenye (5,300 dolláros NL Hold'em). A kontinensen soha nem látott összdíjazású tornán, 40 országból 257-en próbáltak szerencsét, ám a végén csak egy maradhatott. A húszéves játékos az utolsó leosztásban dáma párral győzedelmeskedett és hódította el a félmillió dolláros pénzdíjat.
 
Rangos viadalon szerepel Michael Phelps 2008. augusztus 24. 22:32 Az Ázsiai Pókersorozat (APT), nyílt levélben hívta meg a Makaóban rendezendő tornájára, a pekingi olimpián rekordszámú nyolc aranyérmet bezsebelő Michael Phelps-et. A hír egy héttel azután látott napvilágot, hogy az amerikai zseni kijelentette: szívesen szerencsét próbálna a világbajnokságon (WSOP-n).
 
 
AJÁNLOTT OLDALAK
 » love.hu
 » ingatlanok.hu
 » book.hu
 » Utasbiztosítás a Biztosítók.hu-n
 » biztositok.hu
 » data.hu