KAPCSOLÓDÓ CIKKEK - "DOMINO-BHSE"
BL: a Honvéd is csoportelsőként a 16-ban 2011. október 9. 13:31 A Szolnok után a Honvéd is csoportgyőztesként lépett tovább a legjobb 16 közé a férfi vízilabda Eurokupában. A Kőér utcaiak hazai medencében a német Würzburg vasárnapi leiskolázásával biztosították be elsőségüket triójukban.
 
Nincs vérhasfertőzés a Honvédban 2011. október 5. 12:39 Kizárta az egészségügyi vizsgálat a vérhast a Honvéd vízilabdázóinál, így a csapat a hétvégén gond nélkül játszhat a Kőér utcai uszodába kiírt Eurokupa-tornán.
 
Honvéd-fertőzés: itt tart az ügy 2011. október 4. 18:19 A korábban jelzettnél későbbre, kedd helyett csak szerda kora délutánra ígért eredményt az ÁNTSZ a Honvéd vízilabdázóinak feltételezett fertőzése ügyében.
 
Nagy pofont kaptak az egri pólósok 2010. április 10. 21:34 Óriási meglepetésre, hazai pályán szenvedett 9-5-ös vereséget az Eger a Domino-Honvéd ellen a férfi vízilabda-bajnokságban. A listavezető hevesiek a mérkőzést megelőzően ugyanis toronymagas esélyesnek számítottak a megfiatalított, idén meglehetősen hullámzó teljesítményt nyújtó fővárosiak ellen.
 
Az FTC ellen is csúfosan bukott a Honvéd 2010. március 14. 18:59 A Vasas elleni kudarc (7-14) után a Ferencváros ellen sem tudott felállni a padlóról a Domino-Honvéd a férfi vízilabda ob I-ben. Vad Lajos együttese mindössze két gólra volt képes az ötöt vágó Fradi ellen. Szivós Mártonéknak szinte már csak matematikai esélyük van a legjobb négybe kerülésre. Jelenleg az ötödikek, hét ponttal lemaradva a Szeged mögött. A zöld-fehérek 37 ponttal a harmadikok.
 
Esélye sem volt a Honvédnak 2010. február 14. 19:03 A Budva győzelmének „hála", a Domino Honvéd játékosainak már úgy kellett medencébe ugraniuk a Partizan Beograd ellen, hogy nem maradt esélyük a csoportkörből való továbbjutásra az Euroligában. A Kőér utcában rendezett összecsapáson Vad Lajos fiatal együttese 9-6-os vereséget szenvedett a szinte a szerb válogatottal megegyező belgrádiaktól. A hazaiak nem nagyon tudták tartani a lépést Vujaszinovicsékkal, ráadásul egyik legjobbjukat, Szivós Mártont cserével végleg kiállították.
 
Még az óra is megbolondult a rangadón 2009. december 2. 23:16 A Vasas nyerte a férfi vízilabda ob I 7. fordulójának rangadóját. A piros-kékek 8-5-re verték a Domino-Honvédot, ám Varga Dánieléknek nemcsak az ellenféllel, az órával is meg kellett küzdeniük a találkozó során. A nap másik összecsapásán a Ferencváros hazai pályán meglepetésre nagy fölénnyel, 9-5-re nyert a Szeged ellen.
 
Remek Vasas-siker a horvát bajnok ellen 2009. november 28. 20:35 Két győzelem, egy vereség a magyar csapatok mérlege az Euroliga csoportkörének 1. fordulójában: a Vasas 11-8-ra verte a Jug Dubrovnikot, a Domino-Honvéd 12-10-re legyőzte az Olympiakoszt, a ZF-Eger viszont 8-6-os vereséget szenvedett Kazanyban.
 
Visszavághat az Eger a bajnoki döntőért 2009. november 21. 15:39 Az előző idény bajnoki döntőjének két résztvevője, a Vasas és az Eger vívhatja a férfi vízilabdázók Magyar Kupájának fináléját vasárnap, miután előbbi a Szegedet, utóbbi a Domino-Honvédot verte meg a szombati elődöntők során. Az angyalföldiek 17-13-ra nyertek a Baksa Lászlót nélkülöző csongrádiak ellen, míg Gerendás György legényei 11-7-re múlták felül Szivós Mártonékat.
 
Volt játékosa szomorította a Honvédot 2009. október 31. 20:57 Korábbi csapatát szomorította el Molnár Tamás, a Szeged Beton háromszoros olimpiai bajnok centere. A csongrádiak a nyáron éppen az ellenféltől igazolt klasszis góljával nyerték meg az idény első nagyobb rangadóját 8-7-re a Domino-Honvéd ellen a férfi vízilabda ob I 4. fordulójában. A Ferencváros és a címvédő Vasas Kásás Zoltán együtteséhez hasonlóan veretlen maradt. A zöld-fehérek a BVSC-t, míg a piros-kékek a Szentest verték idegenben. A Szécsi Zoltánt nemrégiben elveszítő egriek kis folytatták menetelésüket, ezúttal az Újpest otthonában diadalmaskodtak.
 
Következő »
 
AJÁNLOTT OLDALAK
 » love.hu
 » ingatlanok.hu
 » book.hu
 » Utasbiztosítás a Biztosítók.hu-n
 » biztositok.hu
 » data.hu