Nincs vérhasfertőzés a Honvédban

Szerző: SH/MTILétrehozva: 2011. október 5. 12:39
Kizárta az egészségügyi vizsgálat a vérhast a Honvéd vízilabdázóinál, így a csapat a hétvégén gond nélkül játszhat a Kőér utcai uszodába kiírt Eurokupa-tornán.


"Minden játékosunk székletmintájának elemzése negatív eredménnyel zárult, s ma már valamennyi pólósunk edzett is" - újságolta Novák Ferenc szakosztály-igazgató szerda délben az MTI-nek azt követően, hogy a vizsgálatok eredményét telefonon tudatta vele az ÁNTSZ illetékese.

A Groupama-Honvéd több játékosának megbetegedése és feltételezett fertőzése miatt vasárnap törölni kellett a hétfő estére kiírt Vasas-Honvéd mérkőzést a férfi vízilabda ob I-ben, és felmerült annak veszélye is, hogy elmarad az Eurokupa legjobb 16 közé jutásért zajló hétvégi, budapesti tornája is.

A kispesti gárda valamennyi játékosának székletmintát kellett szolgáltatnia, miután a tbiliszi Ek-selejtezőről többen is fertőzésgyanús állapotban, legyengülten érkeztek vissza Magyarországra.   

A Honvéd vízbe szállhat szombaton az orosz Sturm, vasárnap pedig a német Würzburg ellen a Kőér utcában.

KAPCSOLÓDÓ CIKKÜNK
Honvéd-fertőzés: itt tart az ügy
A korábban jelzettnél későbbre, kedd helyett csak szerda kora délutánra ígért eredményt az ÁNTSZ a Honvéd vízilabdázóinak feltételezett fertőzése ügyében....
Tovább a teljes cikkhez »

 
AJÁNLOTT OLDALAK
 » love.hu
 » ingatlanok.hu
 » book.hu
 » Utasbiztosítás a Biztosítók.hu-n
 » biztositok.hu
 » data.hu