Honvéd-fertőzés: itt tart az ügy

Szerző: SH, MTILétrehozva: 2011. október 4. 18:19
A korábban jelzettnél későbbre, kedd helyett csak szerda kora délutánra ígért eredményt az ÁNTSZ a Honvéd vízilabdázóinak feltételezett fertőzése ügyében.


Több játékos megbetegedése miatt vasárnap törölni kellett a hétfő estére kiírt Vasas-Honvéd mérkőzést a férfi vízilabda ob I.-ben, de hétfőn arról számolt be a klub, hogy a hétvégi, budapesti Eurokupa-torna nem marad el és a helyszíne sem változik, így azt a 16 közé jutásért az eredeti terveknek megfelelően a Honvéd Kőér utcai uszodájában rendezik meg péntektől vasárnapig.

A Groupama-Honvéd valamennyi játékosának székletmintát kellett adnia, miután a tbiliszi Eurokupa-selejtezőről többen is fertőzésgyanús állapotban, legyengülten érkeztek vissza Magyarországra.

A Honvéddal egy szállodában lakott Grúziában a holland Leiden, amely ki sem tudott állni utolsó meccsére, mert gyakorlatilag nem maradt egészséges játékosa. Hollandiában már elkészültek a tenyészetek, megállapították, hogy a vízilabdázók vérhasban betegedtek meg. Az EU-n belüli kötelező információszolgáltatás jóvoltából a magyar hatóságok vasárnap szereztek tudomást a történtekről, így az ÁNTSZ képviselői megjelentek a Kőér utcában, a Honvéd vasárnap esti edzésén. Közölték, hogy hétfőn reggel minden, Tbilisziben járt pólósnak székletmintát kell adnia.
 
AJÁNLOTT OLDALAK
 » love.hu
 » ingatlanok.hu
 » book.hu
 » Utasbiztosítás a Biztosítók.hu-n
 » biztositok.hu
 » data.hu