Még az óra is megbolondult a rangadón

Szerző: shLétrehozva: 2009. december 2. 23:16
A Vasas nyerte a férfi vízilabda ob I 7. fordulójának rangadóját. A piros-kékek 8-5-re verték a Domino-Honvédot, ám Varga Dánieléknek nemcsak az ellenféllel, az órával is meg kellett küzdeniük a találkozó során. A nap másik összecsapásán a Ferencváros hazai pályán meglepetésre nagy fölénnyel, 9-5-re nyert a Szeged ellen.


A beteg Szivós Mártont nélkülöző Honvéd tulajdonképpen elveszítette legjobb játékosát, így nagy bravúr lett volna, ha megveri a címvédőt a Szőnyi úton. Gergely István bravúrjai és a fiatal Jansik Dávid kevés volt a Vasas ellen, amelynek tagjai hozták az átlagot, ám így is magabiztosan nyertek.

A harmadik negyed elején még az óra is megbolondult, és csak hosszú percek tanakodása és lábáztatása után sikerült legalább annyira megjavítani, hogy folytatódhasson a rangadó.

A Ferencváros néhány napon belül másodjára is megverte a Szegedet. A LEN-kupa nyolcaddöntőjének első felvonásán aratott egygólos sikert követően a zöld-fehérek ezúttal még nagyobb különbséggel nyertek a csongrádiak ellen. A sokáig nagyon szoros találkozón a hajrá döntött.

FÉRFI VÍZILABDA OB I, 7. FORDULÓ:
TEVA-Vasas Plaket–Domino-Honvéd 8–5 (2–1, 2–1, 2–1, 2–2)
FTC-Fisher Klíma–Szeged Beton 9–5 (2–2, 2–2, 2–1, 3–0)

 

 
AJÁNLOTT OLDALAK
 » love.hu
 » ingatlanok.hu
 » book.hu
 » Utasbiztosítás a Biztosítók.hu-n
 » biztositok.hu
 » data.hu