KAPCSOLÓDÓ CIKKEK - "VASAS_FERFI_VIZILABDACSAPAT"
Döntő: csak 11 gól és Vasas-előny 2012. április 23. 21:38 A Vasas jutott lépéselőnyhöz az Egerrel szemben a Vodafone férfi vízilabda ob I. első helyéért zajló párharcban, miután a hétfő esti nyitó összecsapást a piros-kékek nyerték egyetlen góllal a Komjádi uszodában.
 
A Vasas 16-ot lőtt, és ott van a négyben 2012. április 18. 21:50 Bár az első meccsen négygólos hátrányba került a TEVA-Vasas-UNIQA férfi vízilabdacsapata, otthon mégis sikerült kiharcolnia a Bajnokok Ligája legjobb négy közé kerülését, miután 24-21-es összesítéssel legyőzte a horvát Jug Dubrovnikot. A magyar gárda végig dominált a mérkőzésen, és fantasztikus játékkal jutott a Final Fourba.
 
A Szeged nyerte a bajnoki csúcsrangadót 2011. december 5. 20:06 A Bajnokok Ligája csoportmeccsén aratott diadala után a Vasas férfi vízilabdacsapata a hazai pontvadászatban már nem tört borsot a Szeged pólósainak orra alá: a hétfői ob I-es összecsapáson a fővárosi piros-kékek kikaptak két góllal a Tisza partiak otthonában, akik így megőrizték bajnoki veretlenségüket, s éllovas pozíciójukat.
 
Döntetlen a rangadón 2011. november 21. 21:29 Döntetlennel zárult az Eger-Vasas rangadó a férfi vízilabda ob I hétfői játéknapján.
 
Megműtik a magyar válogatott kapusát 2011. november 13. 12:12 Vezéráldozattal járt a Vasas vízilabdacsapatának szerdai BL-csatája: a kapus Nagy Viktor ugyanis súlyos vállsérülést szenvedett. A klasszist hétfőn megműtik, heteket kell kihagynia – írta a vlv.hu.
 
BL-selejtező - magyarokkal 2011. szeptember 12. 16:09 A Szeged hazai környezetben, a Vasas pedig a horvát fővárosban szállhat medencébe a férfi vízilabda Bajnokok Ligája 2. selejtezőkörében, ahonnan a csoportok első és második helyezettjei - összesen nyolcan - kerülnek fel az első számú európai pólósorozat 16 csapatos főtáblájára.
 
Euroliga: nehezebb csoportban a Vasas 2011. február 8. 13:13 A Vasas nyolc közé jutott férfi vízilabdacsapata az erősebbik négyes csoportba került az Euroligában a keddi római sorsoláson.
 
Későn ébredt a Honvéd, nyert a Vasas 2010. december 9. 08:30 A Honvéd egy góllal alulmaradt a Vasassal szemben a Vodafone férfi vízilabda ob I szerda esti rangadóján, a Kőér utcában. Ami sikerült a sorozatot végül megnyerő Honvédnak a Magyar Kupában, ahol is elütötte a négy közé jutástól a Vasast, nem jött össze a bajnoki összecsapáson: Vad Lajos legénységét ezúttal legyűrte a címvédő.
 
Kiütéses Vasas-győzelem a medencében 2010. november 10. 22:12 A címvédő Vasas kiütéses mindössze két gólt engedélyezett az Újpestnek a Komjádi uszodában a vízilabda ob I szerdai találkozóján.
 
Világbajnokot szerződtetett a Vasas 2010. június 27. 16:21 A Vasas férfi vízilabdabajnok és Magyar Kupa-győztes együtteséhez igazolt Miho Boskovic, a Jug Dubrovnik és a horvát válogatott világbajnok csapatkapitánya – adta hírül az angyalföldi klub honlapja.
 
Következő »
 
AJÁNLOTT OLDALAK
 » love.hu
 » ingatlanok.hu
 » book.hu
 » Utasbiztosítás a Biztosítók.hu-n
 » biztositok.hu
 » data.hu