Megműtik a magyar válogatott kapusát

Létrehozva: 2011. november 13. 12:12
Vezéráldozattal járt a Vasas vízilabdacsapatának szerdai BL-csatája: a kapus Nagy Viktor ugyanis súlyos vállsérülést szenvedett. A klasszist hétfőn megműtik, heteket kell kihagynia – írta a vlv.hu.


 

Emiatt sajnos az is elképzelhető, hogy a rutinos játékos nem szerepelhet a januári Európa-bajnokságon. Nagy Viktorra ugyanis legalább hat hetes kihagyás vár.

A kapus 2-0-s állásnál sérült meg. Nagy többször bemozdult a Partizan Beogard egyik pólósának lóbájára, s amikor a lövést egy védő blokkolta, közben ő előbb balra, majd hirtelen jobbra tett egy gyors mozdulatot. Mint utólag elmondja, azt érezte, hogy kimozdult, majd visszakerült a helyére a válla.

„Ezután az adrenalin elnyomta a fájdalmat, bár olykor az egész testemben zsibbadást éreztem – mondta Nagy Viktor. - Rossz lett a közérzetem is, gyenge voltam és émelyegtem, ezért meccs után szóltam a Vasas orvosának. Ő vizsgált meg először, s miután a tünetek nem múltak el, pénteken már a kórházban, vizsgálatokkal kezdtem a napot. Szűcs Attilával ekkor már ott volt Tóni bácsi (Gábor Antal, a válogatott orvosa - a szerk.) és Hangody professzor is. Az MR-vizsgálat eredménye azt mutatta, hogy a porc le van szakadva. Hangody professzor rögtön mondta, hogy meg kell műteni. Hétfőn reggel lesz a műtét.”

 
AJÁNLOTT OLDALAK
 » love.hu
 » ingatlanok.hu
 » book.hu
 » Utasbiztosítás a Biztosítók.hu-n
 » biztositok.hu
 » data.hu