KAPCSOLÓDÓ CIKKEK - "NAGY VIKTOR"
Nagy és Szivós nincs a magyar keretben 2014. július 29. 18:49 Négy helyen változtatott Európa-bajnoki keretén Benedek Tibor, a férfi vízilabda-válogatott szövetségi kapitánya, aki kedden hirdetett csapatnévsort az augusztusi, kazahsztáni világkupára.
 
Megműtik a magyar válogatott kapusát 2011. november 13. 12:12 Vezéráldozattal járt a Vasas vízilabdacsapatának szerdai BL-csatája: a kapus Nagy Viktor ugyanis súlyos vállsérülést szenvedett. A klasszist hétfőn megműtik, heteket kell kihagynia – írta a vlv.hu.
 
Nagy Viktor: Elfáradtunk a végére 2010. szeptember 12. 16:19 Hiába nyerte meg csoportját, végül csak a negyedik helyen zárt a magyar férfi vízilabda-válogatott a zágrábi Európa-bajnokságon. A szerbektől elszenvedett 10-8-as vereséget követően Kemény Dénes és Nagy Viktor értékelte az utolsó összecsapást és a tornát egészében a vlv.hu-n.
 
Nagy Viktor nem utazhat el Pekingbe 2008. július 21. 11:09 A férfi vízilabda-válogatott kapuját második számú kapusként Nagy Viktor helyett Gergely István védheti a pekingi olimpián - ismertette döntését Kemény Dénes szövetségi kapitány hétfő reggel az MTI-nek. A magyar együttes jelenleg a Margistszigeten készül a hétvégi Unicum-kupára.
 
Peking 2008: Nagy Viktor helyett Gergely István a pólócsapatban 2008. július 21. 09:56 A férfi vízilabda-válogatott kapuját második számú kapusként Nagy Viktor helyett Gergely István védheti a pekingi olimpián.
 
 
AJÁNLOTT OLDALAK
 » love.hu
 » ingatlanok.hu
 » book.hu
 » Utasbiztosítás a Biztosítók.hu-n
 » biztositok.hu
 » data.hu