BL-selejtező - magyarokkal

Szerző: shLétrehozva: 2011. szeptember 12. 16:09
A Szeged hazai környezetben, a Vasas pedig a horvát fővárosban szállhat medencébe a férfi vízilabda Bajnokok Ligája 2. selejtezőkörében, ahonnan a csoportok első és második helyezettjei - összesen nyolcan - kerülnek fel az első számú európai pólósorozat 16 csapatos főtáblájára.


A kontinentális szövetség (LEN) által hétfőn elkészített sorsolás értelmében a szeptember 22. és 25. között csatázó kvartettek közül a D betűjelűben kapott helyet a házigazda Szeged-Beton VE mellett a horvát Primorje Rijeka - itt légióskodik az olimpiai bajnok Varga testvérpár, Dániel és Dénes -, az orosz Sturm 2002 és a szerb Crvena Zvezda.

A honi bajnokságban legutóbb bronzérmes csongrádi gárda az első kvalifikációs körből az elmúlt víkenden harcolta ki a továbbjutást: a kotori csoportból - rosszabb gólkülönbséggel szorulván az olasz Posillipo mögé - másodikként lépett tovább.

A bajnoki ezüstérmes és a BL-selejtezősorozatba most bekapcsolódó TEVA-Vasas-UNIQA Zágrábban, az F jelű négyes tagjaként próbálja meg kiharcolni a főtáblás szereplést az olasz Savona, a horvát Mladost Zagreb és a görög Panathinaikosz ellenében.

A magyar bajnoki címvédő ZF-Eger alanyi jogon főtáblás, vagyis csak a 16 között kapcsolódik be a küzdelmekbe hét másik országos bajnok együttes társaságában.

 
AJÁNLOTT OLDALAK
 » love.hu
 » ingatlanok.hu
 » book.hu
 » Utasbiztosítás a Biztosítók.hu-n
 » biztositok.hu
 » data.hu