KAPCSOLÓDÓ CIKKEK - "DOMBI TIBOR"
Mi lehet az új Loki titka? 2011. augusztus 18. 20:00 Minden várakozáson felül teljesít a Debrecen futballcsapata az NB I-ben, az átigazolási piac fejleményei alapján nehéz lett volna arra a következtetésre jutni, hogy egy tekintélyes sikerszériával startol a 2010-es bajnok. Megpróbáltunk utána járni annak, mitől ilyen erős, vagy legalábbis mitől ilyen eredményes a hajdúsági csapat.
 
„A 84-es arany csakis Bicskei érdeme” 2011. július 17. 14:02 A magyar labdarúgó-válogatott egykori szövetségi kapitányára, az 1984-ben, Moszkvában, az utánpótláscsapattal aranyérmes edzőre, Bicskei Bertalanra emlékezünk, akinek halála pótolhatatlan veszteséget jelent a szakma számára. Három, egykori tanítványa, Hrutka János, Dombi Tibor, valamint az olasz A-ligát is megjárt, ifjúsági Európa-bajnok Vincze István idézte fel azokat az időket, amikor együtt dolgozhatott a mesterrel.
 
Hosszabbított a Loki legendája 2010. november 12. 14:59 A minap játszotta 400. bajnoki mérkőzését, de az igazi örömre talán az adhat okot a számára, hogy a Debrecen egy évvel meghosszabbította kontraktusát. Dombi Tibor csütörtökön volt 37 éves. Öröm a köbön.
 
"A négyszáz meccs azért elég sok!" 2010. november 8. 15:29 "Volt már pár jubileumi mérkőzésem, de ez a négyszáz azért elég sok!" Széles mosoly kíséretében ezekkel a szavakkal foglalta össze érzéseit Dombi Tibor. A bajnoki címvédő Debrecen élő legendája a Szolnok ellen 4-0-ra megnyert mérkőzésen játszotta négyszázadik bajnokiját a hajdúságiak mezében.
 
NB I: gólszüret a Loki-ünnepen 2010. november 7. 19:54 Dombi Tibor 400. NB I-es fellépését stílszerűen 4-0-s győzelemmel ünnepelte a Debrecen, amely gól nélküli szünetet követően hengerelte le a Szolnokot. A Nagyerdőben Szakály Péter kétszer, Adamo Coulibaly és Dajan Simac egyszer-egyszer volt eredményes az újonc ellen a 13. forduló zárómeccsén. Czvitkovics Péter ismét kitett magáért, hiszen három gólpasszt adott. A Loki a harmadik, a Szolnok utolsó. Egy hét múlva DVSC-Zalaegerszeg rangadót rendeznek.
 
Herczeg: Nem dőlhetünk hátra 2010. július 14. 13:52 Egy lépéssel ugyan közelebb került céljai megvalósításához kedden Tallinnban a Loki, de a Levadia elleni 1-1-es döntetlen még közel sem jelentheti azt, hogy fáklyás diadalmenet várna magyar bajnokra a jövő heti visszavágón. Herczeg András klubmenedzser úgy véli, csapata nem dőlhet hátra, még sok munka vár rá, hogy bejusson a selejtező harmadik fordulójába a Bajnokok Ligájában.
 
BL-döntő előtt: „Utálom az Intert!” 2010. május 18. 17:03 „Vadászatra” indult a SportHirado.hu, hogy kiderítse, egykori és mostani Bajnokok Ligája-hőseink miként vélekednek a közelgő Bayern München-Internazionale fináléról. Esélyekről, kedvencekről érdeklődtünk. Keddi első számunkban az 1995-ös Grasshoppers-ölő Vincze Ottót, illetve az idei BL-ben szereplő Debrecen klubmenedzserét, Herczeg Andrást és a hajdúságiak ikonját, Dombi Tibort faggattuk. Abban mindannyian egyetértettek, hogy a két edző személy(iség)e alapvetően meghatározhatja a végkimenetelt. Egyikük nem volt szívbajos, s bizony mély utálatát fejezte ki az Interrel kapcsolatban.
 
Dombi: Nagy dolog lenne a második hely 2009. november 30. 16:15 Nagy dolog lenne, ha az utóbbi hetek hullámvölgyét követően őszi másodikként zárna a Debrecen - véli Dombi Tibor, a Loki 36 éves középpályása. A sokat megélt játékos a SportHirado.hu-nak elmondta, nem könnyű bírni a többszörös terhelést, főleg úgy, hogy egy Bajnokok Ligája-találkozó felér három-négy hazai bajnokival is.
 
Dombi szerződést hosszabbított a Lokival 2009. november 16. 16:55 Megbecsüli értékeit a labdarúgó Bajnokok Ligájában is érdekelt, nem mellesleg kedden a Kecskemét elleni NB I-es pótláson (18.00) részt vevő Debrecen. A magyar bajnok többek között Dombi Tiborral is szerződést hosszabbított.
 
Dombi: Kaphattunk volna nehezebbet is 2009. augusztus 27. 20:10 Erősebb ellenfeleket is kaphatott volna a Debrecen Dombi Tibor szerint, ennek ellenére már azzal is elégedett lenne, ha egy-két pontot sikerülne elcsípnie társaival a Bajnokok Ligája csoportkörében. Hatalmas bánatára az első csoportmeccsen eltiltása miatt nem játszhat a Loki szélsője, de reményei szerint nem a Liverpool ellen kell pihennie.
 
Következő »
 
AJÁNLOTT OLDALAK
 » love.hu
 » ingatlanok.hu
 » book.hu
 » Utasbiztosítás a Biztosítók.hu-n
 » biztositok.hu
 » data.hu