Dombi: Kaphattunk volna nehezebbet is

Szerző: shLétrehozva: 2009. augusztus 27. 20:10
Erősebb ellenfeleket is kaphatott volna a Debrecen Dombi Tibor szerint, ennek ellenére már azzal is elégedett lenne, ha egy-két pontot sikerülne elcsípnie társaival a Bajnokok Ligája csoportkörében. Hatalmas bánatára az első csoportmeccsen eltiltása miatt nem játszhat a Loki szélsője, de reményei szerint nem a Liverpool ellen kell pihennie.


A nyári selejtezősorozat kipipálása után szeptembertől már a csoportkörben lesz érdekelt a Debrecen, a magyar bajnok a Liverpoollal, a Lyonnal és a Fiorentinával került egy négyesbe. Nem leányálom, de ahogy Dombi Tibor is fogalmazott a SportHirado.hu-nak, jöhettek volna nehezebb ellenfelek is.

„Ha a marketingszempontokat veszem alapul, lehetett volna nagyobb ’szerencsénk’ is. A Milannal és a Real Madriddal, valamint a Barcelonával és az Interrel is megmérkőzhettünk volna, de a Lyont és a Fiorentinát badarság lenne félvállról venni. Persze, hogy is tehetnénk, hiszen a realitás az, hogy valamennyi meccsünket elveszítjük. Egy-két pontban már kiegyeznék” – matekozott a szélvészgyors középpályás.

„Nekünk már az is hatalmas dolog, hogy ide eljutottunk, de azért nem bánnánk, ha a csoportkörben is lenne sikerélményünk. Az embereket biztos lázba hozzák majd a budapesti BL-esték, már csak miattuk is meg kell mutatnunk, mire vagyunk képesek.”

Hogy ne legyen teljes Dombi (vagy ahogy barátai nevezik, Kicsi) öröme, sajnos meg kell jegyeznünk, az első összecsapáson eltiltása miatt biztosan nem lép pályára, a Levszki elleni visszavágón összeszedett figyelmeztetése miatt. A játékosban mégis csak ma tudatosult, mit is von maga után keddi sárga lapja.

„Korábban azt hittem, törlődnek a sárga lapok a csoportkörre, ma azonban hivatalosan is megerősítették, nem úszom meg a büntetést (akárcsak Varga József – a szerk.). Emiatt természetesen csalódott vagyok, de öt meccsem így is lesz arra – ha az edző is úgy akarja –, hogy a legmagasabb szinten bizonyítsak. Már csak abban bízhatok, hogy nem épp’ a Liverpool ellen kényszerülök partvonalon túlra.”

 

A DEBRECEN PROGRAMJA:

  • 1. forduló: Liverpool-Debrecen (szeptember 16.)
  • 2. forduló: Debrecen-Lyon (szeptember 29.)
  • 3. forduló: Debrecen-Fiorentina (október 20.)
  • 4. forduló: Fiorentina-Debrecen (november 4.)
  • 5. forduló: Debrecen-Liverpool (november 24.)
  • 6. forduló: Lyon-Debrecen (december 9.)

 

 
AJÁNLOTT OLDALAK
 » love.hu
 » ingatlanok.hu
 » book.hu
 » Utasbiztosítás a Biztosítók.hu-n
 » biztositok.hu
 » data.hu