KAPCSOLÓDÓ CIKKEK - "CARL_EDWARDS"
Mekkora bukás! Csak erős idegzetűeknek! 2009. április 27. 10:39 Videóval! Csupán isteni szerencséjének és szuperbiztonságos autójának köszönheti Carl Edwards, hogy ezt megúszta. A NASCAR Sprint Kupa legutóbbi, talladegai futamán a célegyenesben szállt el a 99-es, nem mellesleg a hajmeresztő bukta miatt a futamot is elvesztette 2008 ezüstérmese. A magyar idő szerint hétfő hajnalban véget érő őrült viadalt így a baleset okozója, Brad Keselowski nyerte. A borzalmas esetet követően a pórul járt sofőr kikászálódott a roncsok közül és egész egyszerűen beszaladt a célba. A lelátókon azonban heten megsérültek.
 
„Emlékezetes marad a Schumi-verés” 2008. december 15. 17:14 Carl Edwards állítja, sosem feledi majd azt a pillanatot, amikor sikerült legyőznie a hétszeres Formula-1-es világbajnok Michael Schumachert. A NASCAR Hajsza a Sprint kupáért elnevezésű sorozat második helyezettje a Bajnokok Tornáján verte a korábban már visszavonult német klasszist.
 
Sikerrel kockáztatott Carl Edwards 2008. november 3. 09:39 Az utolsó 69 kört kiállás nélkül teljesítette Carl Edwards, de bejött a kockáztatása, és megnyerte a NASCAR Hajsza a Sprint Kupáért folyó küzdelmet Texasban, a Texas Motor Speedwayen. Edwards így két futammal a vége előtt 183-ról 106 pontra csökkentette a közte és az éllovas – ezúttal 15. helyen befutó – Jimmy Johnson között fennálló különbséget.
 
Carl Edwards: A remény hal meg utoljára 2008. október 28. 21:06 Nem zavarja Carl Edwardsot az a tény, hogy sorozatban harmadik bajnoki címére törő Jimmie Johnsont utolérésére már csak matematikai esélye van a NASCAR Hajsza a sprint Kupáért elnevezésű sorozatban. A Ford pilótája szerint bármi megtörténhet, sok fordulatot láthatott már a közönség ebben a szezonban, miért ne lehetne még egy.
 
Johnson ámokfutással közelebb a címhez 2008. október 27. 09:26 Carl Edwards nyerte a NASCAR-ban a Hajsza a Sprint kupáért elnevezésű sorozat legutóbbi futamát Atlantában. Ennek ellenére Jimmie Johnson számára többet jelentett ez a verseny, hiszen a klasszis pilóta egy lépéssel közelebb került sorozatban harmadik öszetettbeli győzelméhez.
 
Az esőnek köszönheti Johnson a pole-t 2008. október 10. 11:42 Elmosta az eső az időmérő edzést a Lowe's Motor Speedway-en, a NASCAR-sorozatban, a Hajsza a Sprint Kupáért elnevezésű rájátszás concordi állomásán. A szabályok értelmében így az összetettben vezető Jimmie Johnson indulhat az élről a szombati futamon.
 
Jimmie Johnson rajtol az élről Kansasben 2008. szeptember 28. 20:25 Az összetettben jelenleg második Jimmie Johnson rajtolhat az élről a Hajsza a Sprint Kupáért elnevezésű rájátszás harmadik futamán, Kansasben. A NASCAR-sorozatban vezető Carl Edwards csupán a 35. helyről indíthatja útjára Fordját, míg az előző két futamon diadalmaskodó Greg Biffle a 19. helyről várhatja a vasárnapi futamot.
 
Triplázásra készül Biffle Kansasben 2008. szeptember 25. 19:24 A hétvégén Kansas Cityben rendezendő 400 mérföldes futammal folytatódik a NASCAR (Szériaautók Versenyének Nemzeti Szövetsége) királykategóriája, a Sprint Kupa-sorozat, amely egyben a „rájátszás”, azaz a Hajsza a bajnoki címért elnevezésű szakasz harmadik viadala is. A verseny jelentősen átalakíthatja az összetett sorrendjét, ahol Carl Edwards mindössze tíz ponttal előzi meg két fő riválisát, Jimmie Johnsont illetve az elmúlt két futam győztesét, Greg Bifflet.
 
Biffle győzött, Edwards állt az élre 2008. szeptember 15. 08:34 Első győzelmét aratta a szezonban Greg Biffle az amerikai NASCAR (Szériaautók Versenyének Nemzeti Szövetsége) királykategóriája, a Sprint Kupa-sorozat New Hampshire-i versenyén. A viadal egyben a „rájátszás”, azaz a Hajsza a bajnoki címért elnevezésű szakasz első futama is volt. A pontversenyben Kyle Busch került az élre.
 
 
AJÁNLOTT OLDALAK
 » love.hu
 » ingatlanok.hu
 » book.hu
 » Utasbiztosítás a Biztosítók.hu-n
 » biztositok.hu
 » data.hu