KAPCSOLÓDÓ CIKKEK - "BVSC_FERFI_VIZILABDACSAPAT"
Újpesti siker a pécsi katlanban 2009. május 2. 19:29 Mindössze egyetlen találattal bizonyult jobbnak az Újpest vízilabdacsapata a Pécsnél az alsóházi rájátszás első fordulójában. A LEN-kupa győzelemből lassan-lassan visszazökkenő Szeged együttese hazai pályán verte a BVSC-t 8-6-ra. A csongrádiak ilyen játékkal nem nyerhettek volna nemzetközi viadalt... Tizenegy emberelőnyös szituációból mindössze egyszer tudtak eredményesek lenni.
 
Bombázója nélkül is aratott a kupaelső 2009. április 25. 19:20 Minden elismerésünk a Szegedé. Kásás Zoltán tanítványai szerdán megnyerték a vízilabda LEN-kupát, három napra rá pedig klasszisait pihetetve, már csak presztízsből is megnyerték idegenben a Fehérvár elleni mérkőzést a bajnoki alapszakasz zárófordulójában. A csongrádiak mellett az élcsapatok is nagyon igyekeztek. A Vasas a pécsieket, míg a Honvéd a BVSC-t intézte el idegenben. Utóbbi együttesben Szivós Márton hat gólt rámolt be a zuglóiak hálójába. A Ferencváros a Szentes ellen nyert magabiztosan 15-8-ra.
 
Mi lesz így a nemzetközi kupadöntőben? 2009. április 18. 20:00 Rosszul melegített a jövő szerdai LEN-kupa döntő visszavágójára a Szeged Beton együttese a férfi vízilabda ob I 21. fordulójában. A csongrádiak 7-5-re kaptak ki hazai pályán a Ferencvárostól. A címvédő Vasas már nagyobb önbizalommal utazhat Genovába, a Recco otthonába az Euroliga negyeddöntőjének keretében. A Domino Honvéd bár nagyon jól kezdett, nehézzé tette magának a meccset a Pécs otthonában.
 
Sikeres főpróba után utazhat a Szeged 2009. április 4. 19:50 Magabiztos hazai győzelemmel hangolt a Szeged Beton férfi vízilabdacsapata a LEN Kupa fináléjára. Kásás Zoltán tanítványai 11-5-re verték az OSC-t az ob I 20. fordulójában, így nagy önbizalommal utazhatnak a Panioniosz otthonába a jövő héten. Az élcsapatok közül a Vasas az Újpestet, míg a Honvéd a Fehérvárt verte simán. A Ferencváros a BVSC otthonából hozta el a pontokat, ám ennek ellenére nem tudott visszakerülni a harmadik helyre. Az előző körben őket megelőző Eger ugyanis az OSC elleni meccséhez hasonlóan ezúttal is húsz gólt szórt - most a Szentes hálójába.
 
Biztosan győzött a bajnokcsapat Egerben 2009. február 15. 18:25 A címvédő TEVA-VasasPlaket magabiztosan, 10-8-ra győzött Egerben a férfi vízilabda OB I 13. fordulójában, így továbbra is pontvesztés nélkül vezeti a tabellát. A rangadó legjobbja az öt gólt szerző Hosnyánszky Norbert volt, a hazaiaknál Biros Péter és Kiss Csaba 3-3 találatot jegyzett. A BVSC és az OSC fesztivált rendezett Zuglóban, összesen harminc gólt szereztek a csapatok (17-13 a hazaiaknak).
 
Jól hajráztak a Gerendás-legények 2009. január 31. 19:13 Szorosnak indult, ám annál simábban végződött az Eger-PVSK összecsapás a férfi vízilabda-bajnokság 12. fordulójában. Nyéki Balázs három góllal járult hozzá a hevesiek 13-5-ös sikeréhez. A Ferencváros tovább folytatta menetelését, a zöld-fehérek a Népligetben fogadták a Szolnok együttesét, és nagyobb nehézség nélkül, 13-5-el otthon tartották a pontokat. A Vasas tulajdonképpen edzőmeccset játszott az OSC ellen (19-4), míg a Domino magabiztosan hozta a sereghajtó Szentes elleni összecsapását. Előbbi meccsen Varga Dénes, utóbbin Szivós Márton talált be ötször.
 
A BVSC öt góllal verte a Fehérvárt 2009. január 17. 20:02 A BVSC együttese 12-7-re verte meg a vendég Fehérvárt a férfi vízilabda OB I tizedik fordulójában.
 
Vízilabda, férfi ob I: négy góllal nyert a BVSC a szolnok ellen 2008. november 15. 17:03 Az élvonalbeli férfi vízilabda-bajnokság alapszakaszának ötödik fordulójában a BVSC pályaválasztóként négy góllal bizonyult jobbnak a Szolnok csapatánál.
 
OSC-győzelem a Hajós-uszodában 2008. október 23. 21:04 Az OSC együttese 11-7-re győzött a BVSC ellen a férfi vízilabda OB I alsóházi rangadóján, a harmadik fordulóban. A hazai együttes a második negyedben döntötte el a mérkőzést, és győzelmével elmozdult a tabella aljáról, míg a vasutasok három fordulót követően nulla ponttal állnak.
 
Magabiztos pécsi siker a BVSC ellen 2008. október 11. 11:50 A hazai medencében szereplő Pécsi Vízmű PVSK-Füszért magabiztos, hatgólos győzelmet aratott a BVSC ellen a férfi vízilabda-bajnokság második fordulójában. A döntetlent hozó nyitó negyed után Ambrus Tamás együttese egyre nagyobb előnyre tett szert, megérdemelt sikert aratott.
 
 
AJÁNLOTT OLDALAK
 » love.hu
 » ingatlanok.hu
 » book.hu
 » Utasbiztosítás a Biztosítók.hu-n
 » biztositok.hu
 » data.hu