OSC-győzelem a Hajós-uszodában

Szerző: shLétrehozva: 2008. október 23. 21:04
Az OSC együttese 11-7-re győzött a BVSC ellen a férfi vízilabda OB I alsóházi rangadóján, a harmadik fordulóban. A hazai együttes a második negyedben döntötte el a mérkőzést, és győzelmével elmozdult a tabella aljáról, míg a vasutasok három fordulót követően nulla ponttal állnak.


 

FÉRFI VÍZILABDA OB I, 3. FORDULÓ:
OSC-OPUS VIA – BVSC-ATLANTIS CASINO 11-7 (4-4, 4-0, 1-2, 2-1)
Hajós Alfréd Nemzeti Sportuszoda, 100 néző, vezette: Juhász, Füzesi.
OSC: Áts – BENCZÚR 4, Cseh, Tóth, Sziklai 1, Gábor, Tiba 1. Cs: Tory (kapus), Szécsi D. 2, Cserdi, Ürögi 1, Klics, Ibolya 2, Hangodi. Vezetőedző: Bíró Attila.
BVSC: Decker – Szűcs, HOPKINS 3, Ambrus 1, Tóth Z. 2, Galambos, Simon. Cs: Nagy, Kriszt, Pecz, Szabó, Zsoldos 1, Malek. Vezetőedző: Vincze Balázs.
Gól - emberelőnyből: 11/4 ill. 11/2
Gól - ötméteresből: 2/2 ill. 1/1
Kipontozódott: Tóth Z. (29.-BVSC)

 

Gólgazdag első negyeddel indult a mérkőzés, mindkét oldalon láthattunk emberelőnyös és akciógólokat. A játékrész elején volt egy kisebb félreértés, ami miatt egy-két percig állt a játék: a BVSC kiállított játékosa helyett előbb jött vissza társa, akit ezért szintén kiállítottak. Továbbá a szabályok értelmében ötméterest lőhetett az OSC, amelyet Tiba Péter értékesített is.

 

A második negyedben teljesen állva hagyta ellenfelét a hazai csapat: Deckernek négyszer kellett maga mögül kiszednie a labdát. Ebben voltak emberelőnyös gólok és Ibolya Tamás révén szépen megjátszott akciógól is. A vasutasok ellenben képtelenek voltak a kapuba találni, pedig három fór és egy megúszás is alkalmat kínált erre.

 

Benczúr Márton harmadik találatával a harmadik negyedben öt gólra növelte előnyét az OSC. A BVSC-nek sikerült három gólra felzárkóznia, és az eredmény alapján még nem tűnt teljesen lefutottnak a mérkőzés. Decker Ádámot vérző sebe miatt ápolni kellett, ezért ismét állt a játék, de szerencsére sérülése nem bizonyult súlyosnak, így visszatérhetett a kapuba.

 

A záró játékrészben tovább csökkentette a különbséget a BVSC, kis híján feljöttek egy gólra, ám Hopkins negyedik találatát nem adta meg a bíró, mert két méteren belülről szerezte azt. Közvetlen ezután megúszásból volt eredményes a hazai csapat, és ezzel végleg eldőlt a mérkőzés.

 

EDZŐSZEMMEL:
Bíró Attila: - Sikerült túllépni a két héttel ezelőtti mérkőzésen, és mind a játék, mind a küzdőképesség terén felülmúltuk a BVSC-t.
Vincze Balázs: - Kritikán aluli teljesítményünk nyilvánvaló vereséggel járt.

 

 

 
AJÁNLOTT OLDALAK
 » love.hu
 » ingatlanok.hu
 » book.hu
 » Utasbiztosítás a Biztosítók.hu-n
 » biztositok.hu
 » data.hu