KAPCSOLÓDÓ CIKKEK - "BULVAR"
Dzsudzsi hölgykoszorúja - kire szavazol? 2011. október 19. 18:46 SZAVAZZ!!! Minden jel arra mutat, hogy szakított kedvesével, Zimány Lindával, az Anzsi Mahacskala magyar válogatott szélsője, Dzsudzsák Balázs. Ennek apropóján röviden áttekintettük Dzsudzsi "nőügyeit", előhúztuk a fiókból azokat a sztorikat, amikkel nem a focipályán, hanem a bulvársajtóban tarolt a PSV korábbi kiválósága.
 
Autogramot kért a formás popsira - videó 2011. augusztus 18. 13:23 Nagyon rejtélyes, de a férfi szemeket annál inkább gyönyörködtető videó kezdte meg hódítását a videómegosztó-oldalakon. A főszerepben egy - feltehetően ecuadori - szőke bombázó, aki történetesen riporter, és azzal spékelte meg egy futballista nyilatkozatát, hogy lehúzta előtte a nadrágját, hogy formás popsijára kérjen tőle autogramot. A játékos lányos zavarában kikosarazta, és egy puszival küldte el. A "ráadás" azért nem maradt el, a közönség legnagyobb örömére.
 
Így összeverte a pincért Mutu! 2010. október 27. 17:55 Nyilvánosságra hozták a fotókat arról a koszovói pincérről, akit a napokban brutálisan megvert a Fiorentina román csatára, Adrian Mutu Firenze belvárosában. Egy héttel azelőtt keveredett botrányba a játékos, hogy lejár doppingolás miatt kiszabott kilenchónapos eltiltása.
 
„Le az alsónadrággal, Beckham!” 2010. szeptember 27. 19:50 Sarokba szorították, de onnan is támad az egykori prostituált Irma Nici, aki azt állítja, David Beckhammel szeretkezett 2007-ben egy másik hölggyel hármasban. Az angol futballsztár 16 millió fontos pert akasztana a bosnyák perszóna nyakába hírnevének befeketítése miatt, s most amiatt dühös, hogy "le akarják vetkőztetni" bírósági szakértők előtt.
 
11 milliárdos villát vett LeBron - fotók 2010. július 19. 11:38 Egy méregdrága, 49,5 millió dolláros (11 milliárd forintos) villát vásárolt a napfényes Floridában a két héttel ezelőtt döbbenetes átigazolás keretében a Clevelandből a Miami Heatbe szerződött LeBron James. Az NBA elmúlt két alapszakaszának legértékesebb játékosa (MVP) egy 1900 négyzetméteres lakásba költözött, amely nyolc hálószobával, tizenegy fürdőszobával, saját teniszpályával, edzőteremmel és óriási tengerparti úszómedencével rendelkezik.
 
Saját nevét adta fiának Ronaldo 2010. július 8. 13:17 Édesapja keresztnevét kapta Cristiano Ronaldo elsőszülött gyermeke, akinek világra jöttét a napokban hozta nyilvánosságra a labdarúgó internetes mikroblogján.
 
Bombasztori: tech-dopping a Girón??? 2010. május 18. 13:43 Hihetetlenül merész feltételezések keltek szárnyra az itáliai médiában, az Il Giornale lap és az olasz tuttobiciweb.it oldal is az úgynevezett „technikai doppingról” cikkezik, ami tulajdonképpen egy kerékpárvázba épített motort jelent.
 
Ronaldo rá se hederített ex-barátnőjére! 2009. augusztus 4. 18:57 Mi lehet rosszabb, mikor az embert nem engedik oda szerelméhez? Ez történt ugyanis Nereida Gallardóval, a spanyolok csodaszép modelljével. Cristiano Ronaldo korábbi párja megpróbált közel férkőzni a biztonsági őrök gyűrűjében lévő futballcsillaghoz, aki éppen egy mallorcai szórakozóhelyről távozott.
 
„Lampardot vagy Ronaldót akarom!” 2009. július 20. 21:02 Katie Price, ismertebb nevén Jordan, szíves örömest felmelegítené kapcsolatát Frank Lamparddal, de ha nem akad más alternatíva, Cristiano Ronaldót sem rúgná ki az ágyából. A Chelsea kiválóságának ügynöke szerint a szupermodell csak pazarolja az idejét azzal, hogy Lampardnak üzenget, és jobban tenné, ha mielőbb más kiszemelt után nézne.
 
Ha a golflabda egy lány ölében landol... 2009. május 5. 16:56 Még hogy nem izgalmas sportág a golf! Hihetetlen jelenetek történtek Észak-Karolinában a Quail Hollow Championshipen, az amerikai PGA Touron: egy 18 éves hölgy ölében rekedt meg a labda Jason Dufner egyik ütése nyomán. A szabály úgy szól: onnan üsd meg, ahol megállt!
 
Következő »
 
AJÁNLOTT OLDALAK
 » love.hu
 » ingatlanok.hu
 » book.hu
 » Utasbiztosítás a Biztosítók.hu-n
 » biztositok.hu
 » data.hu