Dzsudzsi hölgykoszorúja - kire szavazol?

Szerző: SHLétrehozva: 2011. október 19. 18:46
SZAVAZZ!!! Minden jel arra mutat, hogy szakított kedvesével, Zimány Lindával, az Anzsi Mahacskala magyar válogatott szélsője, Dzsudzsák Balázs. Ennek apropóján röviden áttekintettük Dzsudzsi "nőügyeit", előhúztuk a fiókból azokat a sztorikat, amikkel nem a focipályán, hanem a bulvársajtóban tarolt a PSV korábbi kiválósága.


 

SZAVAZÁS EREDMÉNYE
Kit választanál Dzsudzsi „hölgykoszorújából”?
Bódi Szilvia 11.3%
 
Dukai Regina 29.3%
 
Pintér Adrienn 18.5%
 
Róka Adrienne 10.2%
 
Zimány Linda 30.6%
 
Dzsudzsák Balázs a Viva televízió egykori műsorvezetőnőjével, Pintér Adriennel, azaz Adával párban került először a címlapokra 2009-ben, akkor a SportHirado.hu is faggatta a románcról a sztárt:

"Közeleg az idő, amikor már arról kell beszélnünk, hogyan oldjuk meg azt, hogy én nem vagyok itthon. Lehet, Ada kijön majd Hollandiába, meglátjuk. Egy nagyon szimpatikus, aranyos lányt találtam magamnak, az ő habitusa pontosan illik az enyémhez."

Közös fotója Dukai Reginával 2009-ben aratott nagy sikert a bulvársajtóban, de egy kis önfeledt szórakozásnál nem lehetett többról szó, hiszen Regina szíve választottja egy másik labdarúgó, a Brescia korábbi légiósa, Feczesin Róbert.

Tavaly először Róka Adrienne-nel szűrte össze a levet egy közösségi oldalon a Bors szerint, azzal a modellel, aki idén tavasszal az aktfotózásról is lemondott Bodnár László, a Red Bull Salzburg védője kedvéért. Aztán a 2002-es playmate Bódi Sylvivel is szóba hozták szóba a szélsőt. „Nagyon élvezzük egymás társaságát, Balázs nem csak szuper focista, de nagyon jó fej, humoros pasi és különleges ember is” – mondta 2010 nyarán a Borsnak Sylvi, de Dzsudzsák nem sokkal később már cáfolta, hogy együtt járna vele. Illusztrációként jöjjön a juj.hu egyik videója.

A magyar ász 2010 decemberében jött össze Zimány Lindával, még néhány hete is úgy tűnt, a sztárfutballista és az egykori Miss Balaton lesz a magyar celebvilág álompárja. Zimány Linda több időt töltött Hollandiában, mint itthon és amikor a középpályás nyáron 3,8 milliárd forintnyi euróért az Anzsi Mahacskalához igazolt, követte szerelmét Moszkvába, sőt egy lakást is kinéztek maguknak - írja a Blikk.

A szépség az általa is tervezett Sugarbird ruhamárka sajtóreferensén keresztül ugyan cáfolta, hogy szakított a válogatott focistával, ugyanakkor a játékos ismeretségi köréből viszont többen megerősítették a bulvárlap szerdai értesülését.

Dzsudzsák Balázs és... Pintér Adrienn, azaz Ada
  Fotó: Dzsudzsák Balázs és... Pintér Adrienn, azaz Ada
Dzsudzsák Balázs és... Bódi Szilvi  
Dzsudzsák Balázs és... Dukai Regina  
Dzsudzsák Balázs és... Róka Adrienne  
Dzsudzsák Balázs és... Zimány Linda
Dzsudzsák Balázs és... Zimány Linda  
 
AJÁNLOTT OLDALAK
 » love.hu
 » ingatlanok.hu
 » book.hu
 » Utasbiztosítás a Biztosítók.hu-n
 » biztositok.hu
 » data.hu