„Le az alsónadrággal, Beckham!”

Szerző: shLétrehozva: 2010. szeptember 27. 19:50
Sarokba szorították, de onnan is támad az egykori prostituált Irma Nici, aki azt állítja, David Beckhammel szeretkezett 2007-ben egy másik hölggyel hármasban. Az angol futballsztár 16 millió fontos pert akasztana a bosnyák perszóna nyakába hírnevének befeketítése miatt, s most amiatt dühös, hogy "le akarják vetkőztetni" bírósági szakértők előtt.


Irma Nici még semmilyen konkrét bizonyítékkal nem tudott előhozakodni, de úgy van vele, a legjobb védekezés a támadás. 

"Mr. Beckham jobban tenné, ha levenné az alsónadrágját a bíróság előtt, ha azt akarja, hogy mihamarabb tisztázódjon az ügy. Irma olyan megkülönböztető jegyekről tud, amelyek bizonyítani fogják, hogy neki van igaza!"- idéz a hölgy képviselőjét a The Sun vezető írásában.

A nőszemély azt javasolja, vetkőzzön csak le a futballcsillag, ha annyira biztos a dolgában. Bizonyítsa be ártatlanságát, ha meri!

„Nem lep meg, hogy senki sem hajlandó mögéállni ebben a történetben“ - mondta David Beckham ügyvédje, aki gátlástalan hazudozónak nevezte a hölgyet, s azt is hozzátette, szerinte a világon senki nem vette komolyan ezeket az állításokat az In Touch magazin szerkesztőin kívül.

KAPCSOLÓDÓ CIKKÜNK
Becks 5 millióra perli a bujkáló prostit
Bajba, hatalmas bajba kerülhet Irma Nici, ha nem tudja bizonyítani igazát. Erre pedig a jelek szerint kevés az esélye, nem meglepő, hogy a Sun szerint a korábbi luxusprosti eltűnt a nyilvánosság elől. Nem véletlen, lévén az...
Tovább a teljes cikkhez »

KAPCSOLÓDÓ CIKKÜNK
„Beckham 10 ezret adott egy éjszakáért”
Ismét forr a levegő a világ egyik legnépszerűbb futballistája körül, újra nem a pályán nyújtott teljesítménye ad beszédtémát a szurkolóknak. Jelentkezett ugyanis egy 26 éves hölgy, aki azt állítja, három évvel ezelőtt David...
Tovább a teljes cikkhez »

 
AJÁNLOTT OLDALAK
 » love.hu
 » ingatlanok.hu
 » book.hu
 » Utasbiztosítás a Biztosítók.hu-n
 » biztositok.hu
 » data.hu