Becks 5 millióra perli a bujkáló prostit

Szerző: shLétrehozva: 2010. szeptember 24. 09:33
Bajba, hatalmas bajba kerülhet Irma Nici, ha nem tudja bizonyítani igazát. Erre pedig a jelek szerint kevés az esélye, nem meglepő, hogy a Sun szerint a korábbi luxusprosti eltűnt a nyilvánosság elől. Nem véletlen, lévén az általa hírbe hozott David Beckham azonnal "ellentámadásba" lendült, természetesen tagadja a 26 éves hölgy sztoriját, 5 millió fontos kártérítést és nyilvános bocsánatkérést vár!


 

Beckham több híres ügyvédet is felkért az ügyre, azt várja, hogy makulátlanul kerül ki ebből a kínos ügyből.

„David arra is készen áll, hogy a Világból is kiűzze ezt a nőt. Azt hiszi, hogy a fantáziájában született történettel okozhat hatalmas fájdalmat Davidnek és családjának. Mindenkitől számok kéri majd a történetet: a magazintól, a szerzőtől és természetesen a prostituálttól is” – nyilatkozta a Los Angeles Galaxy középpályásának barátja.

Nici kisasszony azt állította, három évvel ezelőtt David Beckham 10 ezer fontot fizetett neki és barátnőjének egyetlen éjszakáért. A nő több bulvárlapnak is elárulta, a gáláns futballista jól érezte magát azon a bizonyos éjszakán. Irma Nici szerint Beckham vele és barátnőjével is kellemesen töltötte az időt, sőt vita nélkül kifizette a 10 ezer fontot. A futballista állítólag mindkét prostit „kipróbálta”…A sztori kitálalója egyébként tízes skálán 7.5-re értékelte a középpályás szexuális teljesítményét.

Az In Touch című magazinnak nyilatkozó – akkoriban luxusprostituáltként dolgozó - Irma Nici kiemelte: 2007-ben öt alkalommal találkozott Beckhammel. Először a New York-i Le Parker Meridien Hotelban.

„David be tudja bizonyítani, hogy nem volt abban a szállodában! A nő viszont nem tudja igazolni az ellenkezőjét…” – tette hozzá a futballsztár haverja.

KAPCSOLÓDÓ CIKKÜNK
„Beckham 10 ezret adott egy éjszakáért”
Ismét forr a levegő a világ egyik legnépszerűbb futballistája körül, újra nem a pályán nyújtott teljesítménye ad beszédtémát a szurkolóknak. Jelentkezett ugyanis egy 26 éves hölgy, aki azt állítja, három évvel ezelőtt David...
Tovább a teljes cikkhez »

 
AJÁNLOTT OLDALAK
 » love.hu
 » ingatlanok.hu
 » book.hu
 » Utasbiztosítás a Biztosítók.hu-n
 » biztositok.hu
 » data.hu