„Beckham 10 ezret adott egy éjszakáért”

Szerző: shLétrehozva: 2010. szeptember 23. 14:10
Ismét forr a levegő a világ egyik legnépszerűbb futballistája körül, újra nem a pályán nyújtott teljesítménye ad beszédtémát a szurkolóknak. Jelentkezett ugyanis egy 26 éves hölgy, aki azt állítja, három évvel ezelőtt David Beckham 10 ezer fontot fizetett neki és barátnőjének egyetlen éjszakáért. A 35 éves sztár természetesen tagad, sőt kijelentette, beperli Irma Nicit, aki 2007-ben még prostituáltként tevékenykedett.


 

A nő több bulvárlapnak is azt állította, a gáláns futballista jól érezte magát azon a bizonyos éjszakán. Irma Nici szerint Beckham vele és barátnőjével is kellemesen töltötte az időt, sőt vita nélkül kifizette a 10 ezer fontot. A futballista állítólag mindkét prostit „kipróbálta”…A sztori kitálalója egyébként a tízes skálát 7.5-re értékelte a középpályás szexuális teljesítményét.

Az In Touch című magazinnak nyilatkozó – akkoriban luxusprostituáltként dolgozó - Irma Nici kiemelte: 2007-ben öt alkalommal találkozott Beckhammel.

„Minden nő álma, hogy egyszer vele legyen! Nekem is sikerült, nagyon izgalmas volt. Tudta, hogy mit kell tennie…A szálloda fürdőszobájában talált testápolóval kente be magát, ezzel is kényeztette magát. Olyan illata volt, mintha parfümmel fújta volna be magát…” – árulta el Irma.

Az egykori prosti szerint az első együttlétre a New York-i Le Parker Meridian Hotelben került sor. Ezt David Beckham egyik ismerősén keresztül azonnal cáfolta, állítólag a jelzett időpontban egy londoni kórházban tartózkodott.

„A nő nyilatkozata hamis dolgokat állít, ezt már a megjelenés előtt közöltük a magazinnal! Sajnos olyan világban élünk, amelyben az újságok hazugságokat jelentethetnek meg, úgy érzik, ezt is megtehetik. Egyértelmű, bepereljük a magazint” – áll a Gossip Cop című lapban megjelent hivatalosnak tűnő közleményben.

David Beckhamet néhány évvel ezelőtt többször illették hasonló „vádakkal”. A család madridi bébiszittere, Rebecca Loos, valamint a maláj származású, ausztrál modell Sarah Marbeck és a fél Real Mariddal hírbe hozott, szintén modellként dolgozó Nuria Bermudez is azt állította, többször lefeküdt a futballsztárral…

Rebecca Loos  

 

Sarah Marbeck  

 

Nuria Bermudez  

 



 
AJÁNLOTT OLDALAK
 » love.hu
 » ingatlanok.hu
 » book.hu
 » Utasbiztosítás a Biztosítók.hu-n
 » biztositok.hu
 » data.hu