Ha a golflabda egy lány ölében landol...

Szerző: shLétrehozva: 2009. május 5. 16:56
Még hogy nem izgalmas sportág a golf! Hihetetlen jelenetek történtek Észak-Karolinában a Quail Hollow Championshipen, az amerikai PGA Touron: egy 18 éves hölgy ölében rekedt meg a labda Jason Dufner egyik ütése nyomán. A szabály úgy szól: onnan üsd meg, ahol megállt!


"Onnan üsd meg a labdát, ahol megállt" olvashatjuk a golf szabálykönyvének borítóján. Az elhíresült mondat érdekes helyzetet teremtett a rangos charlotte-i tornán, ahol többek között a szupersztár Tiger Woods is elindult.

A harmadik fordulóban, az első lyuk felé közeledve olyat suhintott az ütővel Jason Dufner, hogy a labda a pálya szélén ülő, 18 éves Miranda Cooper ölébe hullott.

A mit sem sejtő Miranda egy székben nyújtózva figyelte az eseményeket, s érthető módon alaposan elvörösödött az érdeklődő nézősereg gyűrűjében.

Hát még azután, ahogy meghallotta az odarohanó versenybíró szavait:

"Pontosan onnan kell folytatni, ahol a labda megállt". Az illetékes persze csak viccelt, hiszen a szabálykönyv lábjegyzetében még egy ilyen szituációra is találunk megoldást.

A labda pontos elhelyezkedése alapján a talajon jelöltek ki egy pontot, felállt Miranda, és folytatódhatott Dufner versenye, büntetés nélkül. Mindketten fellélegezhettek...

A tornát a pályát 69 ütésből teljesítő Sean O'Hair nyerte Bubba Watson és Lucas Glover előtt.

Címkék: bulvargolf
 
AJÁNLOTT OLDALAK
 » love.hu
 » ingatlanok.hu
 » book.hu
 » Utasbiztosítás a Biztosítók.hu-n
 » biztositok.hu
 » data.hu