KAPCSOLÓDÓ CIKKEK - "GOLF"
Tévez nyaral, a Real vinné, Maradona nem 2011. október 10. 10:01 Zajlik az élet Carlos Tévez körül, a csatár jelenleg hazájában, Argentínában élvezi az életet, eközben a szigetországi sajtó a Real Madrid nevét emlegeti hétfőn reggel, Diego Maradona pedig kizárta, hogy csatlakozna hozzá a Közel-Keleten.
 
Hot doggal támadtak TIger Woodsra 2011. október 10. 09:22 Letartóztatták azt a férfit, aki egy hot doggal próbálta eltalálni a 14-szeres Major-győztes golfsztárt, Tiger Woodsot a Frys.com Open vasárnapi zárónapján.
 
Tiger Woods kikerült a top 10-ből 2011. május 23. 16:00 Pályafutása első, 1997-es Major-tornagyőzelme óta először nincs a világranglista legjobb tíz helyezettje között Tiger Woods, aki éveken át az élen állt.
 
Tiger Woods feladta 2011. május 16. 14:27 A dél-koreai K.J. Csoj nyerte meg a profi golfozók egyik legrangosabb viadalát, a 9,5 millió dollár összdíjazású Players Championshipet, melyet már az első napon feladott a volt világelső Tiger Woods.
 
Legendáját gyászolja Spanyolország 2011. május 7. 10:37 Gyászol a golfsport: ötvennégy éves korában elhunyt Seve Ballesteros, a golfsport történetének egyik legkiválóbb versenyzője. A spanyol sportembert három évvel ezelőtt agydaganattal műtötték, állapota az elmúlt időszakban rohamosan rosszabbodott, életét már nem tudták megmenteni az orvosok.
 
A volt világelső is „belecsap a lecsóba” 2011. január 20. 12:33 Jövő hét végén, San Diegóban versenyez először idén Tiger Woods, a golfozók korábbi világranglista-vezetője.
 
Szexbotránya óta most nyerhet Woods 2010. december 3. 12:39 Tiger Woods kiváló játékkal kezdte a Chevron World Challenge elnevezésű, 5 millió dollár összdíjazású profi golfversenyt, amelynek első napja után az első helyen áll.
 
Vége Woods uralmának a golfvilág élén 2010. október 28. 09:06 Öt év után jövő hétfőn biztosan lekerül a golfozók világranglistájának éléről Tiger Woods. A tavalyi év végén szexbotrányba keveredett amerikai játékos 281 hete vezeti megszakítás nélkül a rangsort, ám idei gyengébb szereplése miatt folyamatosan csökkent előnye vetélytársaival szemben.
 
Tiger Woods kiütötte a fotóst! 2010. október 5. 18:55 Nem mindennapi fényképet készített Mark Pain, a Daily Mail fotósa, aki a hétvégi Ryder-kupán ütés közben szerette volna lefotózni Tiger Woodsot. Az utóbbi időben régi önmagát kereső golfozó olyan szerencsétlenül találta el a játékszert, hogy az pont a fotográfus gépét trafálta el, komoly kárt okozva a technikában.
 
Lemondott Tiger Woods egyik edzője 2010. május 11. 13:15 Lemondott a világelső golfozó, Tiger Woods egyik edzője, Hank Haney. A szakember az amerikai játékos távoli ütéseiért (swing) felelt. Mint jelezte: saját akaratából döntött így.
 
Következő »
 
AJÁNLOTT OLDALAK
 » love.hu
 » ingatlanok.hu
 » book.hu
 » Utasbiztosítás a Biztosítók.hu-n
 » biztositok.hu
 » data.hu