„Lampardot vagy Ronaldót akarom!”

Szerző: shLétrehozva: 2009. július 20. 21:02
Katie Price, ismertebb nevén Jordan, szíves örömest felmelegítené kapcsolatát Frank Lamparddal, de ha nem akad más alternatíva, Cristiano Ronaldót sem rúgná ki az ágyából. A Chelsea kiválóságának ügynöke szerint a szupermodell csak pazarolja az idejét azzal, hogy Lampardnak üzenget, és jobban tenné, ha mielőbb más kiszemelt után nézne.


Frank Lampard néhány hónappal ezelőtt szakított kedvesével, két gyermeke anyjával, és most az agglegények felhőtlen életét éli annak minden szépségével. Legutóbb Ibizán kapták lencsevégre lenge öltözetű lányok társaságában, és minden bizonnyal ez sarkallta arra Jordant, hogy „egész pályás letámadást” hirdessen meg Super Frankie-ért.

A gyönyörűséges modell most Lampardhoz hasonlóan facér, miután elvált férjétől, Peter Andrétól, a szerelmi csalódást pedig más ágyában heverné ki az egyébként anyai teendőket is ellátó botrányhősnő.

A hölgy mindenképpen a labdarúgók között szeretne szétnézni, és a Glamour magazinnak már konkrét kiszemeltekről is beszélt.

„Van egy-két futballista, akikkel szívesen megismerkednék közelebbről. Vagy talán visszamennék Frank Lampardhoz, hogy ott folytassuk, ahol abbahagytuk. Ki tudja?”

A szépség saját elmondása szerint Cristiano Ronaldónak sem tudna nemet mondani...



Lampard ügynöke máris reagált az elhangzottakra, és védence nevében üzeni Price kisasszonynak, hogy rossz helyen csenget.

„Csak az idejét vesztegeti. Évek óta nem beszéltek, és Franknak esze ágában sincsen szorosabb kapcsolatot kiépíteni vele. Sohasem voltak többek barátnál, és ez nem is fog megváltozni.”

Na, azért várjuk meg a végét!

 


 

 
AJÁNLOTT OLDALAK
 » love.hu
 » ingatlanok.hu
 » book.hu
 » Utasbiztosítás a Biztosítók.hu-n
 » biztositok.hu
 » data.hu