KAPCSOLÓDÓ CIKKEK - "BUDAPEST_POKER_OPEN"
Sztárok a magyar pókerbajnoki döntőben 2010. december 5. 13:41 Két forduló után a 307 indulóból mindössze nyolcan maradtak versenyben a magyar pókerbajnokságon, a 350 ezer forint nevezési díjú Budapest Poker Openen. A vasárnapi fináléba szép számmal kerültek ismert játékosok.
 
Elszálltak a póker nagyágyúi Budapesten 2009. november 26. 20:17 A szerdai első selejtezőnapon valódi csillaghullás történt a Budapest Poker Open 350 ezer forint nevezési díjú NL Hold'em főversenyén. A 107 indulóból mindössze 29-en maradtak állva a forduló végére, a nagyobb nevek közül a korábbi online világelső, Turmezey Péter és Andrejkovics Milán továbblépett, ám egy sor nemzetközi sikert arató játékosunk búcsúzott. A mezőnyt azt internetes specialista, Juhász Benjámin vezeti.
 
Traply: Magyar pókerbajnokság, nélkülem! 2009. november 26. 07:42 Meglepő, vagy sem, de sorozatban második éve nem szerepel az ország eddigi legnagyobb pókersikerét elérő Traply Péter a magyar bajnokságon, a héten zajló Budapest Poker Openen. Hazánk első világbajnoki karkötőse a SportHirado.hu érdeklődésére szerdán erősítette meg távolmaradását. Bélabácsi tavaly kritizálta az EPT (European Poker Tour) budapesti állomásán történteket - állítólag ezért orroltak meg akkor rá hazánk eddigi legnagyobb kártyás eseményén.
 
Magyar pókerbajnokság, Bélabácsi nélkül 2009. november 15. 17:58 Az előzetes tervekhez képest egy nappal később, szerdán rajtolt a magyar bajnokságként titulált Budapest Poker Open. Az immár ötödik alkalommal kiírt legjelentősebb hazai kártyás esemény főversenye rekordösszegű, 156 (!) millió forintos nyereményalappal kecsegtet. A legismertebb hazai ászok döntő többsége természetesen szerencsét próbál a BPO-n, azonban a tavalyi évhez hasonlóan az idén is hiányzik majd az első világbajnoki karkötősünk, Traply Péter.
 
Ki lett 2008 legjobb magyar pókerese? 2008. december 22. 19:36 Egy újabb történelmi évet zárt a magyar pókerélet 2008-ban. Európában és az Egyesült Államokban is maradandót alkottak játékosaink, Budapest pedig világversenynek adott otthon. A SportHirado.hu összegyűjtötte az év tíz legnagyobb pillanatát az élő versenyeken elért helyezésektől az online sikereken át egészen a magyar bajnokságig. Kiváncsiak voltunk az Önök véleményére is. Olvasóinknál nem Kaló Dénes vitte a pálmát, hanem egy másik klasszis, akivel készített interjúnkat a cikk alján található linkre kattintva érhetik el!
 
Ifjú közgazdász a magyar póker trónján 2008. december 7. 23:28 A borsodi faluból, Sályról érkező közgazdász, Gáll Zsombor nyerte a magyar pókerbajnokságként is titulált 4. PokerStars Budapest Poker Opent (BPO) a Tropicana Casinóban. A 25 éves amatőr az első helyről kezdte a finálét, sokáig vezetett, majd a fordulatos párbaj során felülkerekedett utolsó ellenfelén, Kővári Balázson, ezzel nemcsak győzött, hanem bezsebelte a 27 millió forintos főnyereményt is. A második helyen záró asztaliteniszező alig 2,200 forintot (!) fizetett be egy selejtezőn, ám mikor kilépett a kaszinóból 17 millió forinttal súlyosabb pénztárcával vehette az irányt Miskolc felé.
 
Profikat mészároltak a pókerfesztiválon 2008. december 6. 22:07 Több száz játékos közül mindössze nyolcan maradtak versenyben szombaton éjszakára a 4. PokerStars Budapest Poker Openen (BPO-n) a Tropicana Casinóban. A legnevesebb hazai profikkal teletűzdelt mezőnyből senkinek sem sikerült a döntő asztalra verekednie magát, egy kínai születésű, egy román mellett hat magyar vív meg vasárnap a 27 millió forintos főnyereményért. Az első helyen az egyébként közgazdászként tevékenykedő Gáll Zsombor áll, jelentős előnnyel.
 
Fóris kihagyja a magyar bajnokságot 2008. december 3. 18:09 Fóris Attila elutazik, nem indul a PokerStars Budapest Poker Openen, azaz a magyar bajnokságon, árulta el a SportHirado.hu-nak a viadal 2005-ös győztese.
 
Bélabácsi leírta, a kaszinó kitiltotta 2008. december 3. 14:28 „Finomabban is fogalmazhattam volna, lehet, nem kellett volna ennyire kiemelni az EPT Budapest gyenge pontjait, de véleményem természetesen továbbra is fenntartom” – mondta a SportHirado.hu-nak adott interjújában a szerdán délután kezdődő Budapest Poker Openről kitiltott Traply Péter. A Bélabácsi becenévre hallgató magyar profi meggyőződése, a blogjában megfogalmazott kritika miatt nem indulhat a versenyen. A Tropicana- és a Las Vegas Casino honlapunk megkeresésére annyit mondott, jelenleg a verseny szervezésével vannak elfoglalva és csak később nyilatkoznak.
 
A 108 milliót érő magyar bajnokság 2008. november 20. 14:10 A főversenyen akár 108 millió forint is lehet a nyereményalap a december 3-7. között a Tropicana- és a Las Vegas Casinóban közösen megrendezendő Budapest Poker Openen (BPO), hangzott el a szerdai sajtótájékoztatón. Kovács Jenő versenyigazgató elmondta, az október végi EPT (Európai Pókersorozat) Budapest inkább a külföldieket a BPO viszont kifejezetten a honi játékosokat célozza meg. A jelenlevő három magyar profi, Kaló Dénes, Markovits Ádám és Turmezey Péter karrierjük kezdetéről és terveiről beszélt. A vendégek közül Majka saját játékát kritizálta, Szorcsik Viktória pedig nem bírja az éjszakázást.
 
Következő »
 
AJÁNLOTT OLDALAK
 » love.hu
 » ingatlanok.hu
 » book.hu
 » Utasbiztosítás a Biztosítók.hu-n
 » biztositok.hu
 » data.hu