KAPCSOLÓDÓ CIKKEK - "BENEDEK_TIBOR"
Eb-keretet hirdetett a pólókapitány 2014. május 20. 18:40 Tizennyolc fős keretet jelölt Benedek Tibor, a férfiválogatott szövetségi kapitánya a júliusi budapesti vízilabda Európa-bajnokságra. A magyar szövetség honlapján kedden közzétett névsorban nincs igazi meglepetés: a 13 barcelonai világbajnok kivétel nélkül helyet kapott, a további öt játékos - a kapus Lévai Márton, továbbá Angyal Dániel, Erdélyi Balázs, Kovács Gábor és Tóth Márton - pedig azok közül került ki, akik rendszeresen lehetőséget kaptak az évközi összetartásokon, a Világliga-selejtezőkön, illetve a Volvo Kupán.
 
Keretett hirdetett a pólókapitány 2013. március 19. 19:50 Benedek Tibor, a férfi vízilabda-válogatott szövetségi kapitánya kedden kihirdette keretét a jövő heti két Világliga-mérkőzésre. A válogatott vasárnap este kezdi meg a felkészülést.
 
Magát ajánlja Kemény helyére 2012. szeptember 27. 10:16 Benedek Tibor szerint a magyar vízilabdában az egyik legfontosabb feladat annak elérése, hogy az Európa-bajnokságnak ugyanolyan értéke legyen, mint az olimpiának.
 
Magyar kupagyőztes Olaszországban! 2011. március 22. 09:32 Van magyar kupagyőztese a vízilabda Olasz Kupának! A sorozat négyes döntőjét ugyanis a címvédő Pro Recco nyerte meg, ezzel zsinórban hatodszor győzött a sorozatban.
 
Sztárjaink Európa tetején 2010. december 15. 09:48 A Benedek Tibort, Madaras Norbertet és Kásás Tamást is a soraiban tudó Pro Recco vízilabdacsapata nyerte meg az Európai Szuperkupát. A meccset ráadásul minden megerőltetés nélkül hozta le az olasz óriás.
 
Edző lesz Benedek Tibor 2010. április 13. 10:53 A háromszoros olimpiai bajnok Benedek Tibor a nyártól edzőként segíti Kemény Dénes munkáját - adta tudtul kedden a www.vlv.hu, a magyar férfi vízilabda-válogatott hivatalos honlapja.
 
Díszpolgárok lettek olimpiai bajnokaink 2009. június 4. 14:13 Nem akármilyen vendégek tették tiszteletüket a Fővárosi Önkormányzat főhadiszállásán: három háromszoros olimpiai bajnokot fogadott Demszky Gábor főpolgármester. Amikor a pekingi olimpiai sikert követően a csapat arra érdemesnek tartott, három ötkarikás aranyat nyert tagjai átvehették a kitüntetést, Kásás Tamásék már külföldi állomáshelyükön tartózkodtak, így a mostani tulajdonképpen egy pótünnepség volt - számolt be az eseményről az mvlsz.hu.
 
Magyar lőtte Európa trónjára a délieket 2009. május 23. 22:20 Fantasztikus mérkőzés végén az olimpiai bajnok Steinmetz Ádám góljával, hosszabbítás után győzte le 8-7-re az olasz Pro Recco együttesét a montenegrói Primorac Kotor csapata a férfi vízilabda Euroliga döntőjében. A két együttesben összesen hat magyar játékos szerepelt, a szlávoknál kettő (Kiss Gergely és Steinmetz), míg a taljánoknál négyen is (Benedek Tibor, Märcz Tamás, Kásás Tamás és Madaras Norbert) a vízben voltak. A bronzérmet a horvát Jug Dubrovnik szerezte meg.
 
Benedek Tibor: Változásokra van szükség! 2009. március 24. 14:59 Reformokra, változtatásokra van szükség, különben a vízilabda el fog tűnni a süllyesztőben – állítja Benedek Tibor, a sportág háromszoros olimpiai bajnok klasszisa a www.vlv.hu-nak adott interjújában. A nemzeti csapat korábbi kapitánya szerint a póló nemzetközi vezetésének csökönyössége miatt nem tud továbblendülni a vízilabda. A Pro Recco sztárja úgy gondolja, erősíteni kell a klubokat, hiszen ők fizetik a játékosokat.
 
Vízilabda, Olaszország: Benedek és Kásás csak az Euroligában 2008. szeptember 24. 17:44 A Pro Recco háromszoros olimpia bajnok játékosa Benedek Tibor és Kásás Tamás a 2008-2009-es idényben nem vehet részt a bajnokság és az Olasz Kupa küzdelmeiben.
 
Következő »
 
AJÁNLOTT OLDALAK
 » love.hu
 » ingatlanok.hu
 » book.hu
 » Utasbiztosítás a Biztosítók.hu-n
 » biztositok.hu
 » data.hu