Eb-keretet hirdetett a pólókapitány

Szerző: MTILétrehozva: 2014. május 20. 18:40
Tizennyolc fős keretet jelölt Benedek Tibor, a férfiválogatott szövetségi kapitánya a júliusi budapesti vízilabda Európa-bajnokságra. A magyar szövetség honlapján kedden közzétett névsorban nincs igazi meglepetés: a 13 barcelonai világbajnok kivétel nélkül helyet kapott, a további öt játékos - a kapus Lévai Márton, továbbá Angyal Dániel, Erdélyi Balázs, Kovács Gábor és Tóth Márton - pedig azok közül került ki, akik rendszeresen lehetőséget kaptak az évközi összetartásokon, a Világliga-selejtezőkön, illetve a Volvo Kupán.


"Szerettem volna egy fiatalt is behívni, elsősorban a tapasztalatszerzés miatt, de végül úgy alakult, hogy tizennyolcan leszünk, akik közül viszont mindenki bekerülhet, ezért nem akartam plusz egy embert a keretbe rakni” – mondta Benedek Tibor, aki a sérült, beteg pólósokra is kitért:

"Tény, nehéz volt dönteni, hiszen sok minden fenyegetett, többek között az is, hogy Vámos Marcinak komolyabb baja lehet. Szivós Marci remélhetőleg jövő hétfőn megkapja a zöld jelzést, Decker Ádám viszont megsérült, Hárai Pufi szintén, de még mindig jobb a helyzet, mint tavaly, amikor Kis Gabinak elrepedt a bordája" - ismertette a "kórlapot" a kapitány.

A Bajnokok Ligája hatcsapatos döntőjében, a barcelonai Final Sixen külföldi klubcsapataiban vízbe szálló hármas – a Varga fivérek, Dániel és Dénes, továbbá Madaras Norbert – június 6-án csatlakozik a többiekhez. Benedek Tibor szerint egy hét regeneráció bőségesen elegendő:

A 18-as keret, amelyből kikerül a júniusi Világliga-döntőre utazó, illetve a júliusi margitszigeti Eb-n szereplő 13 fős csapat:

Decker Attila, Lévai Márton, Nagy Viktor - kapusok, Angyal Dániel, Bátori Bence, Bedő Krisztián, Decker Ádám, Erdélyi Balázs, Gór-Nagy Miklós, Hárai Balázs, Hosnyánszky Norbert, Kovács Gábor, Madaras Norbert, Szivós Márton, Tóth Márton, Varga Dániel, Varga Dénes, Vámos Márton - mezőnyjátékosok

Címkék: benedek_tibor
 
AJÁNLOTT OLDALAK
 » love.hu
 » ingatlanok.hu
 » book.hu
 » Utasbiztosítás a Biztosítók.hu-n
 » biztositok.hu
 » data.hu