Keretett hirdetett a pólókapitány

Szerző: MTILétrehozva: 2013. március 19. 19:50
Benedek Tibor, a férfi vízilabda-válogatott szövetségi kapitánya kedden kihirdette keretét a jövő heti két Világliga-mérkőzésre. A válogatott vasárnap este kezdi meg a felkészülést.


A csapat honlapja, a vlv.hu közölte: a 17 játékos között van a kétszeres olimpiai bajnok Madaras Norbert és a válogatottban eddig még nem szerepelt Tóth Márton.

Benedek Tibor elmondta: Hárai Balázs és Nagy Viktor egyelőre csak a foglalkozások elméleti részén lesznek aktív szereplők, az edzésprogramot nem teljesítik, hiszen mindketten sérülésből lábadoznak.

A keret a jövő heti két Világliga-mérkőzésre szól: szerdán Bariban Olaszországgal, pénteken Kecskeméten Oroszországgal játszik a válogatott.

A két mérkőzés egyikének megnyerése csoportgyőzelmet, egyben részvételi jogot jelentene a Világliga nyári Szuperdöntőjére.

A keret:
kapusok: Decker Attila, Lévai Márton, Nagy Viktor.
mezőnyjátékosok: Bátori Bence, Bedő Krisztián, Decker Ádám, Gór-Nagy Miklós, Hárai Balázs, Hosnyánszky Norbert, Kis Gábor, Madaras Norbert, Szivós Márton, Tóth Márton, Török Béla, Varga Dániel, Varga Dénes, Vámos Márton.

 
AJÁNLOTT OLDALAK
 » love.hu
 » ingatlanok.hu
 » book.hu
 » Utasbiztosítás a Biztosítók.hu-n
 » biztositok.hu
 » data.hu