KAPCSOLÓDÓ CIKKEK - "BALINT_ANDRAS"
Taszítsuk le Ronaldót a trónjáról!!! 2009. január 12. 22:15 Süvegeljük meg Cristiano Ronaldót, hiszen egyedülálló triplázást hajtott végre: egy évben nyerte meg a FIFA-szavazást, az Aranylabdát és az Aranycipőt, erre korábban senki sem volt képes! Vitathatatlan, a múlt esztendő első felében ellenállhatatlanul futballozott, de csak klubszinten, hiszen a Manchester United szurkolói mellett a portugál válogatott drukkereit már nem nyűgözte le. Utóbbi tényező idén hatványozottan jelentkezhet, és remélem, a magyar nemzeti tizenegy gondoskodik arról, hogy 2009 végén már ne a luzitán zseniről szóljanak a szavazások.
 
Hello Becks, újra Európában az IKON 2009. január 9. 15:43 Sportágtörténelmi hétvége előtt állunk, de a döntés Carlo Ancelotti kezében van. A tájékozott szurkolók már ebből is kitalálhatják, de azért pontosítok: vasárnap AS Roma-AC Milan rangadót rendeznek az olasz futballbajnokságban. Az igazi nagy „durranás” egy olyan angol játékoshoz fűződhet, aki eddig mindössze egyszer lépett pályára a vendégek csapatában. A debütálás felejthetőre sikeredett, hősünket egy félidő után lekapta a pályáról a vezetőedző. A hétvégén pedig bő másfél év után szerepelhet ismét európai klubmérkőzésen, ezért a histórikus megközelítés.
 
Hamut szórok a fejemre: bocs, Ronaldo! 2008. december 2. 03:03 Tudom, a legfőbb érintetthez nem jut el ez a bocsánatkérő „levél”, de ha ez a csoda meg is történne, bizonyosan nem emlékezne a sztorira, pedig nem is olyan régen, még 2003 decemberében esett meg a nagy találkozás. Akkor igencsak fanyalogtam, miért éppen Cristiano Ronaldóval kell beszélgetnem, hiszen alig érkezett meg a Manchester Unitedhez, szinte semmit sem tett még a csapatért. Tinédzserévei legvégét taposta, de viselkedésén ez cseppet sem látszott, nem igazán tűnt úgy, hogy hamarosan a világ egyik legünnepeltebb labdarúgója lesz. 2008. december 2-án azonban kiderült, a France Football az év legjobbjának járó Aranylabdával jutalmazta teljesítményét, vagyis feljutott a sportág csúcsára, pedig sokakhoz hasonlóan magam is úgy gondoltam, inkább tiszavirág életű lesz a tündöklése, esélye sincs arra, hogy a legendák közé emelkedjen.
 
Sajátos brazil duett: Hálát ne várj! 2008. november 9. 18:05 Hír: a szezonzáró Brazil Nagydíj után a Formula-1 két dél-amerikai sztárja közösen mulatott, majd duettet adott elő az egyik népszerű Sao Paoló-i szórakozóhelyen. Először a kapatos Rubens Barrichello fakadt dalra, majd felrángatta a színpadra haverját, a néhány órával korábban még a világbajnoki címet sirató Felipe Massát, így csakhamar az alkalmi sztárkettős szórakoztatta a közönséget.
 
Becsüljük meg az ötödik helyet! 2008. november 2. 22:06 Néhány héttel ezelőtt az egész ország szurkolt olimpikonjainknak, akik sajnos sokszor elmaradtak saját elvárásaiktól, ezzel szomorúságot okoztak a közvéleménynek is. Ha már nem emlékeznének pontosan, akkor csak felidézném: nyolc alkalommal „fanyalogtunk” ötödik hely után.
 
 
AJÁNLOTT OLDALAK
 » love.hu
 » ingatlanok.hu
 » book.hu
 » Utasbiztosítás a Biztosítók.hu-n
 » biztositok.hu
 » data.hu