KAPCSOLÓDÓ CIKKEK - "BALATONRING_TEAM"
Bukás! Kezét törte Talmácsi utódja 2009. június 18. 13:40 Eltörte kezét Talmácsi Gábor utódja! Németh Balázs, a gyorsaságimotoros-világbajnokság 250 köbcentis kategóriájában induló Balatonring Team versenyzője valenciai tesztelése során szenvedett balesetett, így kérdéses, hogy rajthoz állhat-e a június 27-i, asseni futamra - írta a telesport.hu. A 21 éves pilótát csütörtök délelőtt műtötték meg, ám még nem tudni, hogy mennyi időt kell versenyzés nélkül töltenie.
 
Most a Talma-utód sorsa bizonytalan 2009. június 10. 13:19 Talmácsi Gábor csapata után Németh Balázs menedzsmentjével is vitába keveredett a Balatonring, ezért elképzelhető, hogy a 21 éves versenyző nem állhat rajthoz a 250 kcm-esek között a gyorsasági motoros-világbajnokság hétvégi Katalán Nagydíján, Barcelonában. A Blikk értesülése szerint a sávolyi pálya építésében is érdekelt gazdasági társaság nem akar együttműködni a 21 éves sportoló stábjával, amely jogi lépéseket helyezett kilátásba.
 
„Talmácsi alaptalanul vádaskodik” 2009. május 15. 11:56 Visszautasítja a Talmácsi Gábor, és menedzsere, Stefano Favaro által megfogalmazott vádakat a magyar pilóta csapata, a Balatonring Team. Az istálló szerint teljes mértékben alaptalan a csütörtökön világot látott híresztelés, miszerint szerződésszegés történt a két fél között. A csapat emellett közleményében hangsúlyozta, hogy nagyon meglepte őket a kialakult helyzet. Arra, hogy milyen váratlanul érte őket Talma kiszállása, az a bizonyíték, hogy a magyar istálló teljes személyzetét és infrastruktúráját a Le Mans-i versenypályára szállították.
 
Talma a dobogóért küzd Jerezben 2009. április 28. 20:51 Nincs megállás, a hétvégén folytatódik a gyorsaságimotoros-világbajnokság. Japán után a következő állomás Jerez de la Frontera, a legendás dél-spanyolországi pálya. Idén három futamot rendeznek Spanyolországban, ez lesz az első közülük, Talmácsi Gábor a negyedik helyen fejezte be vasárnap a japán futamot, és összetettben ő a géposztály legjobb újonca. A cél most már a dobogó, persze a spanyolokat hazai pályán megverni óriási kihívás.
 
Talma a lovak közé csapott Katarban 2009. április 10. 10:23 Felkészülni, vigyázz, rajt! Véget ért a visszaszámlálás, a Katari Nagydíjjal pénteken megkezdődik a 2009-es gyorsaságimotoros-világbajnokság. A 125 kcm-es kategóriában sikert sikerre halmozó, 2007-ben vb-címet ünneplő Talmácsi Gábor a 250-esesknél is a végső sikerre tör a Balatonring Team színeiben. A verseny előtti utolsó napon Talma egy kisebb kirándulást tett, négy társával - Loris Capirossi, Toni Elías, Juki Takahasi és Randy de Puniet - együtt az Al Shaqab lovascentrumot látogatta meg.
 
Talmácsi elárulta a siker titkát 2009. április 1. 07:00 Interjú. Talmácsi Gábor újra a régi, jókedvű és optimista. A Grupo Milton, a Logistic Land, a Sedesa és az Aspar összefogásából létrejövő Balatonring Team gyorsaságimotoros világbajnoka a nyolcadliteresek után a negyedliteresek mezőnyében is a végső siker reményében áll rajthoz. Talma szurkol futballistáinknak, feltéve, ha ők is szurkolnak neki. A motoros ismét világbajnok lesz, válogatottunk pedig kijut a dél-afrikai vb-re - ez lehet a siker titka. Mint elmondta, egy vérbeli aszfaltszaggatóval száll harcba.
 
Talma megmenekült, pénz állt a házhoz 2009. március 31. 15:21 La vita è bella. Az élet szép. A gyorsaságimotoros-világbajnokság rajtjához közeledve megmenekült a magyar mesehős. A nyolcadliteresektől a negyedliteresek mezőnyébe átnyargaló Talmácsi Gábor a Balatonring Team színeiben vb-címre tör. Ez az álom, mely akár valóra is válhat, mindenesetre a hivatalos célkitűzés az első öt hely valamelyikének megszerzése. Az első két futamon egy gyári Aprilia áll majd Talma rendelkezésére, a harmadiktól kettő. A Grupo Milton, a Logistic Land, a Sedesa és az Aspar összefogott.
 
 
AJÁNLOTT OLDALAK
 » love.hu
 » ingatlanok.hu
 » book.hu
 » Utasbiztosítás a Biztosítók.hu-n
 » biztositok.hu
 » data.hu