Talma a dobogóért küzd Jerezben

Szerző: shLétrehozva: 2009. április 28. 20:51
Nincs megállás, a hétvégén folytatódik a gyorsaságimotoros-világbajnokság. Japán után a következő állomás Jerez de la Frontera, a legendás dél-spanyolországi pálya. Idén három futamot rendeznek Spanyolországban, ez lesz az első közülük, Talmácsi Gábor a negyedik helyen fejezte be vasárnap a japán futamot, és összetettben ő a géposztály legjobb újonca. A cél most már a dobogó, persze a spanyolokat hazai pályán megverni óriási kihívás.


 

Talmácsi Gábor egyébként szereti ezt a pályát, ráadásul többször tesztelt rajta az elmúlt hónapokban a 250-es motorral is. Ez mindenképpen előnyt jelenthet, könnyebben megtalálhatja az ideális beállításokat, mint az idény első két versenyhétvégéjén

„Jerezben mindig különleges hangulata van a versenyeknek, csodálatos hely – nyilatkozta Talma. - Ott vannak a szurkolók, ráadásul a Balatonring Team a spanyol Aspar csapat szakmai felügyelete mellett működik, és különben is szeretem ezt a pályát. Többször teszteltünk itt a szünetben, és elég jó időket mentem.”

„Ráadásul úgy érzem, hogy rengeteget sikerült fejlődnöm már az új kategóriában a téli időszakhoz képest, a Japánban elért negyedik hely pedig még további önbizalmat ad – folytatta Talmácsi. - A fő célom egyébként változatlan, minél több tapasztalatot gyűjteni, és versenyben lenni az éllovasokkal.”

„A fárasztó japán út után összesen két napot tölthettem otthon, de nem aggódom, mert amikor megérkezünk Jerezbe, azonnal megjön a kedvem a versenyzéshez, és mindig nagyon motiváltnak érzem magam” – zárta szavait a 2007-es világbajnok, aki ki van éhezve a sikerre.

 
AJÁNLOTT OLDALAK
 » love.hu
 » ingatlanok.hu
 » book.hu
 » Utasbiztosítás a Biztosítók.hu-n
 » biztositok.hu
 » data.hu