Most a Talma-utód sorsa bizonytalan

Szerző: shLétrehozva: 2009. június 10. 13:19
Talmácsi Gábor csapata után Németh Balázs menedzsmentjével is vitába keveredett a Balatonring, ezért elképzelhető, hogy a 21 éves versenyző nem állhat rajthoz a 250 kcm-esek között a gyorsasági motoros-világbajnokság hétvégi Katalán Nagydíján, Barcelonában. A Blikk értesülése szerint a sávolyi pálya építésében is érdekelt gazdasági társaság nem akar együttműködni a 21 éves sportoló stábjával, amely jogi lépéseket helyezett kilátásba.


Emlékezetes, Talmácsi menedzsmentje május 11-én bontott szerződést a Balatonringgel a médiajogok miatt. Most hasonló helyzet állt elő, lévén a Racing Management Kft. azt hangoztatja, öt évre szóló szerződés köti Némethez, ezt veszi semmibe a Balatonring.

„A csapat vezetői arra kértek bennünket, járuljunk hozzá, hogy Balázs indulhasson Mugellóban, és azután megtárgyaljuk, hogyan tovább - mondta Balogh Róbert (31), a Racing Management tulajdonosa. - Ám múlt szerdán tárgyalás helyett a csapat közölte, szerződést csak a versenyzőnkkel köt, velünk nem. Azt mondták, nem akarnak még egyszer menedzserrel vitázni. Balázst arra biztatták, hogy rúgja fel a velünk kötött megállapodást, s ők valótlan állításokra hivatkozva küldtek is egy felmondó nyilatkozatot a részünkre. Felháborítónak tartom, hogy a Balatonring ugyanolyan etikátlan módon járt el velünk szemben, mint Talmácsi és menedzsere esetében. Ám nem hagyjuk magunkat, ha kell, be is pereljük a versenyistállót.”

A kft. főnöke azt is elmondta, mindenáron Németh érdekeit akarták figyelembe venni, ezért a tárgyaláson nem is kértek pénzt, pusztán reklámjogokat, ám a csapat vezetői mindent maguknak akartak.

A 21 éves motoros jogi képviselője, Rafay Krisztina ellenben úgy véli, védence jogszerűen jár el.

„A szerződés több pontját is megszegte a menedzsment. Biztos, hogy ha perre kerül sor, akkor Balázsnak adnak majd igazat” – mondta Rafay.

 
AJÁNLOTT OLDALAK
 » love.hu
 » ingatlanok.hu
 » book.hu
 » Utasbiztosítás a Biztosítók.hu-n
 » biztositok.hu
 » data.hu