KAPCSOLÓDÓ CIKKEK - "NEMETH_BALAZS"
Az időmérőn sem előzött Talmácsi Gábor 2009. augusztus 15. 15:14 Talmácsi Gábor a tizenhetedik, utolsó helyen zárta az időmérő edzést a gyorsasági motoros-világbajnokság brnói Cseh Nagydíján. A Scot Honda versenyzője a mezőny végére került a szabadedzésen is. A 250 kcm-eseknél szereplő Németh Balázs a 18., míg Tóth Imre a 22. lett kvalifikáción és a délelőtti gyakorláson.
 
A magyarok a hátsó sorokból indulnak 2009. július 25. 18:05 A gyorsaságimotoros-világbajnokság 250 köbcentisek kategóriájának vasárnapi, donongtoni futamán a spanyol Héctor Barbera indulhat az élről a világbajnok Marco Simoncelli előtt.
 
Lemondhat a versenyről a fiatal motoros 2009. június 19. 09:49 Sikeres műtéten van túl Németh Balázs, a Balatonring Team magyar pilótája. A gyorsaságimotoros-világbajnokság 250 kcm-es kategóriájában induló versenyző szerda délután egy valenciai tesztelésen, a boxutcában törte el a kezét. A korábbi hírekkel ellentétben a Talmácsi Gábor utódaként szereplő motoros biztosan nem indulhat a hétvégi, asseni futamon. Az orvosok szerint harminc napig pihennie kell.
 
Bukás! Kezét törte Talmácsi utódja 2009. június 18. 13:40 Eltörte kezét Talmácsi Gábor utódja! Németh Balázs, a gyorsaságimotoros-világbajnokság 250 köbcentis kategóriájában induló Balatonring Team versenyzője valenciai tesztelése során szenvedett balesetett, így kérdéses, hogy rajthoz állhat-e a június 27-i, asseni futamra - írta a telesport.hu. A 21 éves pilótát csütörtök délelőtt műtötték meg, ám még nem tudni, hogy mennyi időt kell versenyzés nélkül töltenie.
 
Legendás futamon debütált Talmácsi Gábor 2009. június 14. 14:49 Egészen elképesztő csatában Valentino Rossi az utolsó kanyarban Jorge Lorenzo mellett bemutatott bámulatos előzésével nyerte meg a gyorsaságimotoros-világbajnokság király- kategóriájának versenyét a Katalán Nagydíjon. Talmácsi Gábor az utolsó, 17. helyen ért célba első MotoGP-futamán. A negyedlitereseknél Németh Balázs csaknem egy kör hátránnyal a 18. helyen zárt, Tóth Imre az utolsó előtti körben volt kénytelen feladni a viadalt.
 
Hátul a magyarok a bemelegítés után 2009. június 14. 10:15 Tóth Imre a 21., míg a Talmácsi Gábor helyét átvevő Németh Balázs a 22. helyen végzett a gyorsaságimotoros-világbajnokság Katalán Nagydíjának bemelegítő edzésén a 250 kcm-esek között.
 
Most a Talma-utód sorsa bizonytalan 2009. június 10. 13:19 Talmácsi Gábor csapata után Németh Balázs menedzsmentjével is vitába keveredett a Balatonring, ezért elképzelhető, hogy a 21 éves versenyző nem állhat rajthoz a 250 kcm-esek között a gyorsasági motoros-világbajnokság hétvégi Katalán Nagydíján, Barcelonában. A Blikk értesülése szerint a sávolyi pálya építésében is érdekelt gazdasági társaság nem akar együttműködni a 21 éves sportoló stábjával, amely jogi lépéseket helyezett kilátásba.
 
Tóth Imre a 19. lett délelőtt 2009. május 31. 10:24 A tizenkilencedik eredményt érte el Tóth Imre a gyorsaságimotoros-világbajnokság Olasz Nagydíjának bemelegítésén a 250 köbcentis géposztályban. A mezőny másik magyarja, Németh Balázs a huszonkettedik időt produkálta. A tréning Alvaro Bautistának sikerült a legjobban. A királykategóriában Casey Stoner, a 125-ösöknél Julian Simon volt a leggyorsabb.
 
Tovább javított a Talma-utód! 2009. május 30. 13:03 Németh Balázs tovább javította a legjobb idejét a mugellói aszfaltcsíkon, ugyanis a délelőtti négy másodperce után újabb négy tizedmásodperccel volt gyorsabb a gyorsaságimotoros-világbajnokság Olasz Nagydíjának időmérő edzésén. A Talmácsi Gábor helyett versenyző pilóta ennek köszönhetően a huszonkettedik helyről vághat neki a futamnak. Alvaro Bautista indulhat az élről, Tóth Imre a ismét a tizennyolcadik lett. A királykategóriában Jorge Lorenzo, a 125-ösöknél Bradley Smith nyerte a gyakorlást.
 
Talma utóda egyelőre csak sereghajtó! 2009. május 29. 16:22 Csupán a huszonnegyedik, azaz az utolsó helyen végzett Német Balázs a gyorsaságimotoros-világbajnokság Olasz Nagydíjának első szabadedzésén Mugello. A tréningelső Alvaro Bautista tíz másodperccel volt gyorsabb Talmácsi Gábor utódánál. A mezőny másik magyar versenyzője, Tóth Imre a tizennyolcadik időt produkálta. A királykategóriában Jorge Lorenzo volt a leggyorsabb, míg a „kicsinél” Julian Simon örülhetett.
 
Következő »
 
AJÁNLOTT OLDALAK
 » love.hu
 » ingatlanok.hu
 » book.hu
 » Utasbiztosítás a Biztosítók.hu-n
 » biztositok.hu
 » data.hu