KAPCSOLÓDÓ CIKKEK - "ANGLIAI_ZAVARGASOK"
A zavargások nem érintik az olimpiát 2011. augusztus 12. 11:13 A brit ötkarikás szervezet (BOA) garantálja, hogy biztonságos lesz a jövő évi londoni olimpia. Ennek hangsúlyozása annak nyomán vált szükségessé, hogy napok óta zavargások vannak a fővárosban, illetve több angliai vidéki városban.
 
A Tottenham nem játszik, a többiek igen 2011. augusztus 11. 16:43 Egyetlen mérkőzés marad el a legfelső négy angol labdarúgóosztályban a hétvégén a londoni zavargások miatt, az összes többi találkozót megrendezik - a Premier League és a Football League csütörtök délutáni közleménye szerint.
 
A zavargás legyőzte a Premier League-et 2011. augusztus 11. 12:30 Sajnos bekövetkezett, amitől oly sokan tartottak: a napok óta tartó angliai zavargások immár a Premier League-et sem kímélték: az FA úgy döntött, hogy későbbi időpontra halasztja a Tottenham Hotspur-Everton találkozót. A mérkőzést szombaton rendezték volna a White Hart Lane-en.
 
Háborús zóna az olimpiai helyszín 2011. augusztus 10. 13:29 Eddig nem sérült meg egyetlen olimpiai létesítmény sem a londoni zavargásokban. London egyes részein már napok óta dúl az erőszak, a megvadult rendbontók autókat, épületeket gyújtanak fel, boltokat fosztanak ki. Jövőre a brit főváros lesz az olimpia házigazdája, a héten több olimpiai tesztverseny is zajlik Londonban
 
A Spursnél rettegnek a zavargások miatt 2011. augusztus 10. 12:24 Rafael van der Vaart és Younes Kaboul úgy véli, nem szabad kockáztatni a szurkolók biztonságát, és el kellene halasztani a Tottenham Everton elleni szezonnyitóját. Benoit Assou-Ekotto inkább saját csapatáért aggódik.
 
Újabb válogatott meccset napoltak el 2011. augusztus 9. 16:48 Az Anglia-Hollandia találkozó után a keddre kiírt Nigéria-Ghána felkészülési mérkőzést is elhalasztották Londonban. A rendőrség közleménye szerint nem tudták volna garantálni a játékosok és a szurkolók biztonságát, az összecsapás lefújása volt az egyetlen megoldás. A meccset a Watford otthonában, a Vicarage Roadon rendezték volna.
 
Jövőre megrendezik az angol-hollandot 2011. augusztus 9. 15:32 Az angol és a holland szövetség egyaránt azt szorgalmazza, hogy későbbi időpontban megrendezzék a szerdán elmaradó találkozót. A belépők árát teljes egészében megtéríti az FA.
 
Rooney Twitteren üzent a tüntetőknek 2011. augusztus 9. 11:10 Felháborító, hogy ilyenekkel kell foglalkozni akkor, amikor hosszú szünet után ismét ünnepelhetnénk a Premier League-et! Az angol bajnoki aranyérmes Manchester United válogatott zsenije, Wayne Rooneynak is ez a véleménye - amit nem is rejtett véka alá.
 
Elmarad az angol-holland meccs! 2011. augusztus 9. 10:10 Nincs béke, sőt, már nemcsak Londonban, hanem például Birminghamben és Liverpoolban is hőzöng a tömeg - több, keddi Ligakupa-meccs mellett a szerdai, Wembleybe tervezett Anglia-Hollandia barátságos mérkőzés is elmarad! Káosz a szigetországban!
 
Elmaradhat a Tottenham első meccse 2011. augusztus 8. 10:55 A hétvégi súlyos londoni zavargások befolyásolhatják a Premier League szombati szezonnyitóját! Annyi már most bizonyos, biztonsági okokból egyelőre nem engedélyezik a népszerű stadiontúrákat a Tottenham Hotspurnél, de a rendőrség már vizsgálja az Everton elleni találkozót érintő kérdéseket is.
 
Következő »
 
AJÁNLOTT OLDALAK
 » love.hu
 » ingatlanok.hu
 » book.hu
 » Utasbiztosítás a Biztosítók.hu-n
 » biztositok.hu
 » data.hu