Elmaradhat a Tottenham első meccse

Szerző: shLétrehozva: 2011. augusztus 8. 10:55
A hétvégi súlyos londoni zavargások befolyásolhatják a Premier League szombati szezonnyitóját! Annyi már most bizonyos, biztonsági okokból egyelőre nem engedélyezik a népszerű stadiontúrákat a Tottenham Hotspurnél, de a rendőrség már vizsgálja az Everton elleni találkozót érintő kérdéseket is.


 

A súlyos összecsapások szombaton kezdődtek Tottenham városrészben, miután a rendőrök a napokban lelőttek egy négygyerekes családapát. A nyomozás ugyan elindult az ügyben, de a helyi lakosok egy jelentős része ezzel nem elégedett meg. Sokan vonultak a helyi rendőrség elé, hogy megnyugtató és igazi válaszokat kapjanak. A békés tüntetés azonban gyorsan erőszakba csapott át, rengetegen támadtak rá a rohamrendőrökre.

Az összecsapásokban rendőrautókat és kirakatokat tettek tönkre, tucatnyi rendőr meg is sérült. A feszült hangulat vasárnapra sem csillapodott, ekkor következetett az utcai harcok újabb fordulója.

A Tottenham Hotspur arénája alig egy mérföldnyire található az ütközetek gócpontjának számító rendőrségi központtól. Emiatt érhető az illetékesek aggodalma, ki tudja, milyen hatást váltana ki, ha az erőszakos tüntetők összekeverednének a szurkolókkal, vagy rájuk támadnának …

A futballklub vasárnapra és hétfőre töröltette a stadiontúrát, és folyamatosan egyeztet a londoni rendőrséggel. Nagy kérdés, lesz-e szombaton Tottenham-Everton mérkőzés???

 
AJÁNLOTT OLDALAK
 » love.hu
 » ingatlanok.hu
 » book.hu
 » Utasbiztosítás a Biztosítók.hu-n
 » biztositok.hu
 » data.hu