A Spursnél rettegnek a zavargások miatt

Szerző: shLétrehozva: 2011. augusztus 10. 12:24
Rafael van der Vaart és Younes Kaboul úgy véli, nem szabad kockáztatni a szurkolók biztonságát, és el kellene halasztani a Tottenham Everton elleni szezonnyitóját. Benoit Assou-Ekotto inkább saját csapatáért aggódik.


Az angliai zavargások fokozottan érintik Észak-Londont, csupán egy mérföldre a Tottenham stadionjától robbant ki a botrány, amely aztán továbbgyűrűzött az egész országra.

Többek között ez mondatja azt a Tottenham több játékosával, hogy nem szabadna megrendezni a Spurs szombati PL-meccsét.

„Azt kérdezem magamtól: vajon a hétvégi bajnokik le tudnak-e menni? Jelen helyzetben nem látok erre esélyt” – mondta Rafael van der Vaart.

„Láttam a televízión a felvételeket, hihetetlen káosz uralkodik Londonban. Kellő óvatossággal kell eljárni, amikor arról döntenek, mi legyen az első forduló sorsa.”

Csapattársa, Younes Kaboul szintén amellett érvelt, hogy későbbi időpontban rendezzék meg az Everton elleni összecsapást.

„Ha az illetékesek úgy látják, hogy nem tudják garantálni a szurkolók biztonságát, nem szabad kockáztatni. Természetesen mi, játékosok futballozni szeretnénk, de ennél most vannak fontosabb dolgok.”

Benoit Assou-Ekotto, a Tottenham balhátvédje pragmatikusabban közelíti meg a kérdést.

„Remélem, pályára léphetünk szombaton. Az Európa-liga miatt amúgy is sűrű a programunk, nem örülnénk neki, ha még inkább összesűrűsödne.”

 
AJÁNLOTT OLDALAK
 » love.hu
 » ingatlanok.hu
 » book.hu
 » Utasbiztosítás a Biztosítók.hu-n
 » biztositok.hu
 » data.hu