KAPCSOLÓDÓ CIKKEK - "YOUNES KABOUL"
A Spursnél rettegnek a zavargások miatt 2011. augusztus 10. 12:24 Rafael van der Vaart és Younes Kaboul úgy véli, nem szabad kockáztatni a szurkolók biztonságát, és el kellene halasztani a Tottenham Everton elleni szezonnyitóját. Benoit Assou-Ekotto inkább saját csapatáért aggódik.
 
Változás a francia védelemben 2010. november 15. 20:44 A megsérült Philippe Mexes helyére Younes Kaboul ugrott be az Anglia elleni barátságos mérkőzésre készülő francia válogatottba.
 
A Spursnél rettegnek a zavargások miatt 2010. augusztus 10. 12:04 Rafael van der Vaart és Younes Kaboul úgy véli, nem szabad kockáztatni a szurkolók biztonságát, és el kellene halasztani a Tottenham Everton elleni szezonnyitóját. Benoit Assou-Ekotto inkább saját csapatáért aggódik.
 
Visszavásárolta a védőt a Spurs 2010. január 31. 19:35 Két év után visszatér a Tottenham Hotspurhöz a francia középhátvéd Younes Kaboul, aki a Portsmouthban vált a Premier League egyik legmegbízhatóbb védőjévé.
 
Premier League: a Portsmouth leigazolta Kaboult a Tottenhamtől 2008. augusztus 11. 19:47 Négyéves szerződést kötött Younes Kaboullal az angol labdarúgó-bajnokság élvonalában szereplő Portsmouth együttese, a huszonkét éves védő a Tottenhamtől érkezik új csapatához. Harry Redknapp vezetőedző így Peter Crouch után újabb alapembert szerződtetett.
 
 
AJÁNLOTT OLDALAK
 » love.hu
 » ingatlanok.hu
 » book.hu
 » Utasbiztosítás a Biztosítók.hu-n
 » biztositok.hu
 » data.hu