KAPCSOLÓDÓ CIKKEK - "BENOIT ASSOU-EKOTTO"
A Tottenham párosa a QPR-ban 2013. szeptember 3. 00:07
 
Assou-Ekotto a QPR játékosa 2013. szeptember 2. 22:27 Egy osztállyal lejjebb folytatja a Tottenham Hotspur 29 éves, kameruni válogatott balhátvédje, Benoit Assou-Ekotto, aki saját Twitter-üzenetében hintette el, hogy a QPR játékosa lesz.
 
Érzékeny veszteség a Spursnél 2012. szeptember 18. 18:01 Porctörést szenvedett térdében Benoit Assou-Ekotto, a Tottenham Hotspur balhátvédje, akire így előreláthatólag egy hónapig nem számíthat André Villas-Boas menedzser.
 
A Spursnél rettegnek a zavargások miatt 2011. augusztus 10. 12:24 Rafael van der Vaart és Younes Kaboul úgy véli, nem szabad kockáztatni a szurkolók biztonságát, és el kellene halasztani a Tottenham Everton elleni szezonnyitóját. Benoit Assou-Ekotto inkább saját csapatáért aggódik.
 
A Spursnél rettegnek a zavargások miatt 2010. augusztus 10. 12:04 Rafael van der Vaart és Younes Kaboul úgy véli, nem szabad kockáztatni a szurkolók biztonságát, és el kellene halasztani a Tottenham Everton elleni szezonnyitóját. Benoit Assou-Ekotto inkább saját csapatáért aggódik.
 
Eljárás indul a „verekedő” védő ügyében 2009. december 13. 14:14 Rendőrségi eljárás indul Benoit Assou-Ekotto ellen, miután meg nem erősített hírek szerint összeverekedett az egyik szurkolóval a Tottenham-Wolverhampton bajnoki mérkőzés után. A kameruni védőt Joe Jordan másodedző rángatta el a drukker közeléből.
 
 
AJÁNLOTT OLDALAK
 » love.hu
 » ingatlanok.hu
 » book.hu
 » Utasbiztosítás a Biztosítók.hu-n
 » biztositok.hu
 » data.hu