KAPCSOLÓDÓ CIKKEK - "ANDRE AGASSI"
Djokovics, mint a mesében: harmadszor is 2013. január 27. 13:09 Az Australian Open volt az egyetlen Grand Slam, amit az Open érában senkinek nem sikerült háromszor egymásután megnyernie. Novak Djokovics rekordot döntött, mivel összességében negyedszer is magasba emelhette a Norman Brookes Challenge-kupát, amit ezúttal a Melbourne-ben szintén négyszer győztes Andre Agassitól vehetett át a Rod Laver arénában. Az idei Australian Open utolsó mérkőzése, a férfiegyes döntő 3óra 40 percig tartott és a címvédő 6:7, 7:6, 6:3, 6:2-re nyerte meg Andy Murray ellen, aki pályafutása során harmadszor bukott el az AO fináléjában. Novak Djokovics jutalma 2 millió 430 ezer dollár, Andy Murray 1 millió 215 ezerrel vigasztalódhat.
 
Nagy lehetőség az Agassi-rajongóknak! 2011. november 2. 18:05 A 2006-ban visszavonult, nyolcszoros GS-győztes amerikai teniszcsillag, Andre Agassi dedikált, magyar nyelvű önéletrajzi kötetére licitálhatnak az érdeklődők az egyik aukciós oldalon. A befolyt összeget egy erdélyi gyermekotthon kapja meg.
 
Tenisz tűzön, vízen, levegőben! 2011. április 6. 15:23 Játszottak már meccset felhőkarcoló tetején, a víz felszínén úszó pályán, de akkora őrültségbe még senki sem ment bele, mint Novak Djokovics. Szponzora kérésére egy Antonov II repülőgép szárnyán ütögetett menet közben, 200 km/h-s sebességnél. Federer és Nadal után ezt a feladatot is kipipálta az Indian Wellsben és Miamiban is győztes szerb. A nem mindennapi ötletet egy 1925-ös fotó adta, amelyet egy szurkoló osztott meg a Facebookon. Nézd meg a reklámfilmet videón!
 
Ismét összecsaptak a teniszlegendák 2011. március 1. 12:49 Ennél pazarabb négyest nehéz lenne összehozni egy múltidéző teniszgálára, ennek megfelelően tizenkilencezren tapsolták vörösre a tenyerüket a világhírű Madison Square Gardenben! A New York-i arénában négy korábbi világelső lépett pályára, igaz, az egyik találkozó idő előtt ért véget John McEnroe bokasérülése miatt. Rajta kívül Pete Sampras, Andre Agassi és Ivan Lendl ragadott ütőt, pazar bemutatóval kápráztatták el a fehérsport rajongóit.
 
Agassi a Hírességek Csarnokában 2011. január 21. 14:26 A korábbi világelső, nyolcszoros Grand Slam-győztes Andre Agassit beválasztották a tenisz Hírességek Csarnokába. A 40 éves amerikai játékost hivatalos július 9-én Newportban iktatják be a tagok sorába, s csatlakozik feleségéhez, a német Steffi Grafhoz, aki 2004-ben került a Hall of Fame-be. Agassi 1986-ban, 16 évesen debütált a profik között, s első GS-tornáját Wimbledonban nyerte 1992-ben. 1997-ig karrierje töretlenül ívelt fel, 1994-ben a US Open, 1995-ben pedig az Australian Open bajnoki címét hódította el. Ugyanebben az esztendőben Davis Kupát nyert az amerikai csapattal, s 1996-ban olimpiai bajnoki címet szerzett egyesben Atlantában.
 
Lezárták Agassi doppingaktáját 2010. március 18. 11:33 Elévültnek nyilvánították Andre Agassi doppingügyét, így visszamenőlegesen nem bünteti meg a teniszlegendát a Nemzetközi Doppingellenes Ügynökség (WADA).
 
Szupersztárok teniszeznek Haitiért 2010. február 22. 09:44 VIDEÓVAL! Négy fantasztikus sportember, négy követendő példa, négy állócsillag gyűjt majd pénzt egy jótékonysági tenisztornán, hogy a nemrégiben földrengés rázta Haiti fájdalmán enyhítsen. Roger Federer, Rafael Nadal, Pete Sampras és Andre Agassi március közepére tervezi a fellépést Indian Wellsben.
 
„Vissza a Grand Slameket és a pénzt!” 2009. november 10. 13:11 Már eddig is nagy vihart kavart Andre Agassi „kábítószer-botránya”, de az eddig nyilatkozó teniszezők csak óvatosan bírálták a sportág amerikai legendáját. Még az ATP Tour sem helyezett kilátásba szankciót, pedig ez a szervezet is jogosult lenne az elbírálásra. A hangsúly az „eddig” kifejezésen van, ugyanis Marat Szafin most súlyos döntésre szólította fel a korábbi világelsőt: a szezon végén visszavonuló orosz sztár ugyanis azt követeli, hogy Agassi adja vissza valamennyi Grand Slam trófeáját és juttassa vissza az illetékeseknek az évek során felhalmozott pénzdíjakat!
 
Agassi bevallotta, hogy drogozott! 2009. október 28. 12:47 Andre Agassi bevallotta, korábbi állításával ellentétben nem tudtán kívül került drog a szervezetébe 1997-ben, hanem nagyon is szándékosan használt metamfetamint. A nyolcszoros Grand Slam-bajnok önéletrajzi könyvében leplezte le hazugságát, és egykori rajongói bocsánatáért esedezik, akik, reméli, meg tudják bocsátani a kisiklását.
 
„Lezárulhat a Federer-Nadal korszak” 2009. október 15. 11:24 Hamarosan lezárul a Roger Federer és Rafael Nadal dominanciája által fémjelzett korszak, rövid időn belül új uralkodói lesznek a férfi tenisznek. Erre Andy Murray-nek van a legnagyobb esélye, de Novak Djokovics és Juan Martin Del Potro is veszélyes lehet a svájci és a spanyol zsenire. Erről a fehér sport legendás amerikai képviselője, Andre Agassi beszélt, aki azért nem írja le Federert és Nadalt sem.
 
Következő »
 
AJÁNLOTT OLDALAK
 » love.hu
 » ingatlanok.hu
 » book.hu
 » Utasbiztosítás a Biztosítók.hu-n
 » biztositok.hu
 » data.hu