Agassi bevallotta, hogy drogozott!

Szerző: shLétrehozva: 2009. október 28. 12:47
Andre Agassi bevallotta, korábbi állításával ellentétben nem tudtán kívül került drog a szervezetébe 1997-ben, hanem nagyon is szándékosan használt metamfetamint. A nyolcszoros Grand Slam-bajnok önéletrajzi könyvében leplezte le hazugságát, és egykori rajongói bocsánatáért esedezik, akik, reméli, meg tudják bocsátani a kisiklását.



Kevés nagyobb teniszezőt tartanak számon a sportág történelmében, mint Andre Agassi, páratlan pályafutására most azonban árnyék vetült: a nyolcszoros Grand Slam-győztes önéletrajzi könyvében elismerte, nem akaratlanul került drog a szervezetébe 1997-ben.

Botránya kirobbanásakor Agassi akkor azzal védekezett, tudtán kívül került az italába metamfetamin, de valójában ennek a fele sem igaz.

A teniszező nagyon is szándékosan vette magához a drogot, amely elmondása szerint fantasztikus érzéssel töltötte el.

„Arra gondoltam, mi a f*szért ne szállhatnék a fellegekbe. Valódi Supermannek képzeltem magam. Később azonban megbántam a tettemet, amellyel átléptem a Rubicont” – szégyenkezett Agassi.

„Az eset után, még abban az évben felhívtak az ATP-től (profi teniszezők szervezete), és közölték a doppingvizsgálatok eredményét. Ekkor belekezdtem a hazudozásba: elmondtam, hogy az asszisztensem, Slim köztudottan függő, és gyakran kever drogot a szódájába, amelyből véletlenül én is ihattam.”

„Azóta szégyellem magam emiatt, és most úgy éreztem, véget kell vetnem ennek az egésznek, ésfel kell fednem az igazságot. Csak bízni tudok benne, hogy egykori szurkolóim nem ítélnek el a történtek ismeretében.”
 
AJÁNLOTT OLDALAK
 » love.hu
 » ingatlanok.hu
 » book.hu
 » Utasbiztosítás a Biztosítók.hu-n
 » biztositok.hu
 » data.hu