Dan Heimiller hatalmas előnnyel vezet

Szerző: shLétrehozva: 2008. szeptember 17. 16:33
A keddi játéknapot követően az amerikai Dan Heimiller meggyőző fölénnyel vezet a Póker Világsorozat (WPT) hetedik idényének negyedik állomásán, Atlantic Cityben a Borgata Poker Openen. A harmadik fordulót követően versenyben van még a korábban WPT-karkötőt nyerő Michael Binger, az egykori világbajnoki második Steven Dannenmann, illetve az ötszörös WSOP-karkötős Ted Forrest is.


John Phan augusztusi sikerét követően átmenetileg az öreg kontinensre koncentrált a pókervilág az Európai Pókersorozat keretében, ám szeptember 14-18 között ismét az Egyesült Államokban csapnak össze a világ legjobbjai egy újabb WPT-bajnoki címért.

 

A népes, 516 fős mezőny még vasárnap ült asztalhoz és az első forduló után már csaknem a játékosok fele távozni kényszerült. Közben nyilvánosságra hozták a nyereményalapot, amely nem kevesebb mint ötmillió dolláros összeg. Ebből az első helyezett 1,4 milliót, a második 700 ezer dollárt tehet zsebre és az 54. helyezett is részesül a vagyont érő summából.

 

A második kör végére már csak 68-an reménykedhettek a bajnoki cím begyűjtésében, ám a keddi napon újabb 41 versenyző számára csak álom maradt a győzelem. A délután még első helyen álló Thayer Rasmussen ugyan elvesztette elsőségét a játéknapon, ám így is előkelő helyről a harmadik pozícióból várja a folytatást.

 

Kétségkívül a legjobban Dan Heimiller teljesített, aki a kilencedik helyen, félmillió zsetonnal kezdte a keddi felvonást, ám mire lezárult a játék, már több mint 2,87 millióval rendelkezett. A nap folyamán végig érkeztek számára a lapok és a flop után is rendszeresen legalább egy pár tudatában licitálhatott. 

 

Szerencséje volt, amikor A9-cel egy király párba szaladt bele, ám már az első három közös lap között szerepelt egy ász, majd búcsúztatta is ellenfelét. Több AK-val megnyert partit követően, egy kisebb bukást szenvedett el, ám utána hamar talpra állt és több mint egymillió zsetonnal vezet a második helyen álló Vivek Rajkumar előtt.

 

Versenyben van, átagos zsetonmennyiséggel a korábban WPT-karkötőt nyerő Michael Binger, az egykori világbajnoki második Steve Dannenmann illetve az ötszörös WSOP-karkötős Ted Forrest is

 

A harmadik fordulóban esett ki a nyári világbajnokság legjobb női versenyzője Tiffany Michelle. A 24 éves játékos az élen álló Heimiller révén gyengült meg, majd Michael Binger AK-ja adta meg számára a kegyelemdöfést, a 46. helyen zárt.

 

Szerdán már a döntő asztalra jutásért ülnek asztalhoz a játékosok.

 

WPT, BORGATA POKER OPEN, ZSETONÁLLÁS A 3. FORDULÓ UTÁN:
1. Daniel Heimiller 2,870,000
2. Thayer Rasmussen 2,020,000
3. Vivek Rajkumar 1,756,000
4. Steven Levy 1,317,000
5. Jason Strochak 1,266,000
6. Nikolaos Frangos 1,140,000
7. Andrew Knee 1,091,000
8. Mark Seif 1,087,000
9. Patrick Carney 1,050,000
10. Stephen Vanauken 1,009,000
 
AJÁNLOTT OLDALAK
 » love.hu
 » ingatlanok.hu
 » book.hu
 » Utasbiztosítás a Biztosítók.hu-n
 » biztositok.hu
 » data.hu