KAPCSOLÓDÓ CIKKEK - "BORGATA_POKER_OPEN"
Egy férfi nyerte a női pókerversenyt 2009. szeptember 15. 11:13 Furcsa eredménnyel zárult az Egyesült Államok legrangosabb pókersorozata, a WPT (World Poker Tour) Borgata Poker Open 300 dolláros nők számára kiírt versenye. A viadalt egy férfi, nevezetesen Abraham Korotki nyerte, aki győzelmével 20,982 dollárt tehetett zsebre. A férfi különös húzását nem mindennapi módon indokolta meg.
 
Alig három óra alatt győzött Rajkumar 2008. szeptember 19. 17:21 Az indiai születésű Vivek Rajkumar nyerte a Póker Világsorozat (WPT) negyedik állomását, az Atlantic Cityben rendezett Borgata Poker Open főversenyét, a 10 ezer dolláros NL Hold'em viadalt szombaton. A mindössze 22 éves játékos a WPT történetének legrövidebb, 48 leosztásból álló döntő asztalán, alig háromórás küzdelemben, az első helyről indulva gyűjtötte be az 1,4 millió dolláros pénzdíjat. A második helyen Sang Kim zárt, a harmadik a sokáig élen álló Dan Heimiller lett.
 
Dan Heimiller hatalmas előnnyel vezet 2008. szeptember 17. 16:33 A keddi játéknapot követően az amerikai Dan Heimiller meggyőző fölénnyel vezet a Póker Világsorozat (WPT) hetedik idényének negyedik állomásán, Atlantic Cityben a Borgata Poker Openen. A harmadik fordulót követően versenyben van még a korábban WPT-karkötőt nyerő Michael Binger, az egykori világbajnoki második Steven Dannenmann, illetve az ötszörös WSOP-karkötős Ted Forrest is.
 
 
AJÁNLOTT OLDALAK
 » love.hu
 » ingatlanok.hu
 » book.hu
 » Utasbiztosítás a Biztosítók.hu-n
 » biztositok.hu
 » data.hu